Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Sector alimentari - Certificacions
Sector alimentari - Certificacions

Sector alimentari - Certificacions

Franges verticals de diverses fruites i tres ampolles d'oli.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Totes les empreses que participen en la cadena alimentària tenen un aliat en AENOR​​​​​​

AENOR ha desenvolupat un ampli catàleg de certificacions que contribueixen a despertar confiança entre els diferents agents del sector alimentari, com a resposta a les cada vegada més grans exigències dels consumidors amb relació a la qualitat i seguretat alimentària. Qualsevol empresa que vulgui ser competitiva i, sobretot, vulgui introduir els seus productes en certs mercats, necessita la garantia d'una entitat de certificació de prestigi com AENOR.

Entre les certificacions que ofereix AENOR destaquen el certificat de seguretat alimentària ISO 22000, que constitueix una eficaç eina per a la gestió de la innocuïtat dels aliments per part de tota mena d'organitzacions de la cadena alimentària i totes les certificacions dels principals esquemes privats demanats per la distribució europea com BRC, IFS, BRC-Packaging, FSSC 22000​ o GLOBALGAP, entre d'altres. D'altra banda, cada vegada hi ha més demanda per obtenir una garantia de certes característiques de qualitat o seguretat alimentària d'interès per al consumidor. En aquest sentit, cal destacar les certificacions de benestar animal o les certificacions FACE o ELS per a productes sense gluten.

AENOR ofereix l'oportunitat d'obtenir juntament amb les certificacions de BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000 o IOP, els certificats de APPCC i/o GMP partint de Codex Alimentarius. Informa't sobre com obtenir aquests certificats conjuntament.

AENOR Laboratori, des de l'experiència, rigor i fiabilitat, desenvolupa des de fa 10 anys anàlisis alimentàries en els camps fisicoquímic, microbiològic i sensorial per a les principals empreses del sector alimentari.

​​


Certificacions específiques per a limentació

Camp d'hortalisses
Seguretat en la cadena alimentària

Multitud d'hortalisses
Sector hortofructícola

Maquinària embotellant oli
Envasos alimentaris
  • EN 15593 Higiene en envasos per a productes alimentaris​
  • FSSC 22000 Seguretat alimentària​​
  • IFS Seguretat alimentària
  • BRC Protocols seguretat alimentària

Més solucions d'AENOR
Més solucions d'AENOR

Certificacions genèriques més implantades en alimentació

Fruita variada tallada a daus
Responsabilitat social

Persona responsable comprovant la qualitat d'ous
Qualitat

Irrigadora en camps d'hortalisses
Medi ambient

Food manufacturing, fabricació d'aliments
Gestió energètica

Botó compliance amb dibuixos hortalissa
Bon govern i compliance

Maquinària fent pastissos
R+D+I

Persona treballant en una fàbrica alimentària
Seguretat

Notícies

Desembre 2020 - Núm. 364

Agrosostenibilitat: repte i futur del sector agrícola

El concepte d'agrosostenibilitat té en compte aspectes ambientals, socials i econòmics en el model de producció agrària per garantir la producció d'aliments minimitzant la pressió sobre els recursos naturals.

Llegiu-ne més...

Desembre 2020 Núm. 364

IFS 7, nous requisits per adaptar-se a les tendències del sector

S'acaba de publicar la setena versió del Protocol International Food Standard (IFS), que entrarà en vigor el proper 1 de març de 2021.

Llegiu-ne més...

Setembre 2020 - núm. 361   

Seguretat alimentària en temps de COVID-19

En l'actual situació sanitària provocada per la COVID-19, comptar amb un aliat com AENOR ajuda a garantir la qualitat i seguretat de tots els agents implicats en els processos de la cadena alimentària.

Llegiu-ne més...

benestar animal

​​​​Juny 2019 - Núm. 349

Benestar animal en el bestiar porcí

AENOR disposa d'auditors experts del quals, el seu rigor, formació i experiència, atorga valor a l'avaluació de les espècies animals objecte de la certificació. Aquí s'analitzen algunes de les peculiaritats del benestar animal en el sector porcí, com la sensibilitat a l'estrès, frustració i maneig per l'home, o les condicions físiques i ambientals.

Llegiu-ne més...

Exclusiu per als nostres clients

Estructura d'un pont, empreses constructores  

Certificació de protocols davant la COVID-19

Estructura d'un pont, empreses constructores  

Podcast Seguretat Alimentària

Estructura d'un pont, empreses constructores 

LABORATORI

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 
Centre de referència per al sector alimentari.

Baixa la nova guia breu del BRC V.08

Nova Guia 9001 constructora  

Certificacions porcines

Nova Guia 9001 constructora  


Informe tendències de consum i la relació amb el benestar animal

Nova Guia 9001 constructora