Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Anàlisis i assajos>Sector Cosmètica i perfumeria
Cosmètica i perfumeria

Cosmètica i perfumeria

Cosmètica i perfumeria

​​​​​​​​Desde AENOR laboratori, conscients de la importància de la seguretat dels productes cosmètics, oferim tant la realització d'assajos microbiològics, com fisicoquímics i organolèptics de productes de cosmètica, drogueria, perfumeria i les seves primeres matèries .

Els assajos d'estabilitat combinen la realització d'anàlisis microbiològiques, fisicoquímiques i sensorials amb l'objectiu de conèixer l'evolució del producte en diferents condicions i establir el seu període de vida útil.

L'anàlisi de les sensacions que produeixen els productes cosmètics, la comparació amb altres productes del mercat, conèixer les preferències d'ús dels consumidors… aporten un valor afegit als nostres clients convertint l'anàlisi sensorial en una eina útil tant en la fase de disseny com de comercialització.

  • Reunió de grup
  • Jutges entrenats
  • Tests a domicili
  • Panells de consumidors

​Un ambient de treball controlat i lliure de microorganismes és responsable en gran mesura de la seguretat última dels productes cosmètics. 

  • Control de la qualitat microbiològica de l'aire; aerobis, floridures i llevats, identificació genòmica de microorganismes.
  • Verificació dels processos de neteja i desinfecció mitjançant l'anàlisi de la càrrega microbiana de superfícies i eines de treball; indicadors d'higiene, patògens​.

El nostre compromís

Apostem per donar als nostres clients una resposta de màxim nivell tècnic i de servei.

​​​​​​​​​​​Laboratori AENOR