Salta navegació principal

Certificació d'empreses

Certificat  AENOR
En què consisteix la certificació?

En qualsevol tipus d'empresa, independentment de la seva mida, ubicació o àrea d'activitat, la certificació és l'eina ​​a indispensable per impulsar el teu negoci, perquè t'ajuda a generar confiança al mercat i ser més competitiu, millorant la teva eficiència i rendibilitat empresarial.​

Certificació. En què consisteix?

Cercador de certificats

AENOR manté a les seves oficines la relació de totes les certificacions emeses i la seva validesa. Si voleu accedir a aquesta informació, us podeu adreçar a info@aenor.com
AENOR, sinònim de confiança per a les organitzacions.

Confiança envers la mateixa organització i els clients, accionistes, treballadors, administracions públiques i entorn social de l'empresa. Confiança en la qualitat i en la seguretat dels seus productes i serveis. Confiança en l'eficàcia de la seva gestió. Confiança en el seu compromís ambiental i la seguretat dels seus treballadors. Confiança en la seva aposta per la innovació.

Si estàs interessat a certificar la teva organització, o tens dubtes sobre quin servei s'adapta millor a les teves necessitats, t'escoltem...

(+34) 914 326 000
i​nfo@aenor.com

 Uneix-te a AENOR​​​


 

Centre de coneixement

El què, qui, com, quan, per a què i a qui de la certificació

Guia d'Ajuda per a la Migració ISO 45001.
Baixa la guia.

Responsabilitat social, gestionar amb èxit els grups d'interès

Descobreix si la teva empresa està obligada a presentar l'informe! Baixa l'ebook.​

 

​​Coneix-ho tot sobre Certool

Mà tocant la pantalla d'una tauleta tàctil 

Certool és la família de solucions informàtiques dissenyades i actualitzades per AENOR per a la gestió eficaç dels sistemes.

És potent, fàcil d'utilitzar, flexible i adaptable a qualsevol tipus d'organització, independentment de la seva mida i sector d'activitat.

Vols saber-ne més? Sol·licita la teva demo

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


Notícies destacades Revista AENOR

Segell amb tinta vermella ISO 9001:2015
Claus del benestar animal en el bestiar boví

Posar el focus en l'animal

Es tracta del certificat que té més credibilitat, pel seu rigor científic –ha estat elaborat per experts de centres tecnològics de diversos països europeus– i perquè les auditories es basen fonamentalment en l'observació directa de l'animal. 

Vés al reportatge

Treballant en la futura norma ISO 45001
Compromís amb la seguretat i salut en el treball

Qüestió d'imminència

EMIVASA, empresa del grup Global Omnium, s'ha convertit en la primera organització a certificar amb AENOR el seu sistema de gestió de seguretat i salut al treball segons l'ISO 45001:2018.

Llegiu-ne més...

Dues persones estrenyent-se les mans
Relacions col·laboratives i govern corporatiu

Nous estàndards per a nous reptes

“...La norma ISO 44001 permet assegurar el procés de col·laboració des del seu inici, un cop afermat el disseny i l'execució. L'ISO/TC 309 treballa en dos...”

Veure article