Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Inspecció>Inspecció industrial
Inspecció industrial

Inspecció industrial

Home treballant amb maquinària talladora, fabricant peces.

AENOR us pot ajudar a verificar que els productes, la maquinària i l'equipament industrial tenen la qualitat necessària i es fabriquen d'acord amb els requisits i les especificacions definides en les obligacions legals i contractuals.

Per fer-ho, fem inspeccions tècniques industrials que permeten garantir la conformitat dels productes fabricats i distribuïts per diferents parts del món.

Tenim personal altament qualificat, que disposa de l'experiència i els coneixements tècnics necessaris per fer aquestes tasques ajustant-se a les necessitats de cada empresa.


Eina per mesurar peces circulars.
Supervisió de les proves d'acceptació d'equips en planta (FAT)

Amb l'objectiu de comprovar que els productes, les instal·lacions i els equips s'adeqüen a la funció per a la qual s'han dissenyat, segons les instruccions del comprador i la normativa d'aplicació.

L'equip tècnic d'AENOR es desplaça fins al lloc de producció per fer la supervisió de les proves finals en els equips fabricats d'acord amb les condicions establertes en els contractes de compravenda.​

Persones inspeccionant un procés de fabricació.
Inspeccions per al seguiment de projectes industrials

​La supervisió de l'evolució de totes les fases d'una comanda, des d'equips individuals (mecànics, elèctrics, electrònics o instrumentals) fins a projectes complets.

Permet controlar i minimitzar qualsevol desviació respecte al que s'ha planificat i es poden garantir temps d'expedició, requisits del comprador, protocols i especificacions​ de cada client.

Servei dissenyat a mida

Escriptori amb diversos documents i una mà assenyalant apunts. 
Ajudem els nostres clients a definir l'abast de les inspeccions partint de la nostra experiència en el sector i el país.

Adaptem el servei a les necessitats concretes i les exigències específiques dels clients per intentar que compleixi tots els objectius.

De forma prèvia a totes les feines, es defineixen l'objectiu de la inspecció, el nombre de productes que es revisaran, la freqüència dels treballs, els aspectes que es revisaran, el procés que se seguirà o qualsevol altre aspecte que calgui tenir en compte.

Explica'ns què necessites i intentarem oferir-t'ho.

Més informació ​​​​