Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació de seguretat>Certificació de protocols davant la COVID-19
Certificació de protocols davant la COVID-19

Certificació de protocols davant la COVID-19

Certificació de protocols davant la COVID-19

Protocols d'aplicació de mesures davant al coronavirus

AENOR ha potenciat diverses línies d'acció per reforçar la capacitat de resposta del nostre país a la crisi provocada per la COVID-19. L'evidència de l'adequada aplicació de bones pràctiques en la gestió del coronavirus és clau per traslladar a treballadors, clients i consumidors les garanties necessàries per generar confiança. En aquest sentit, AENOR ha desenvolupat un procés de certificació dels protocols i de les mesures posades en marxa per les organitzacions per afrontar aquest repte, que col·labora en el procés de tornada a la normalitat, en el control de la situació del dia a dia i aporta valor en els processos de continuïtat de negoci.

D'aquesta manera, AENOR fa costat a les bones pràctiques en la gestió dels riscos derivats de la COVID-19 en instal·lacions i serveis, com puguin ser estacions i mitjans de transport, centres comercials, hipermercats i supermercats, activitats amb venda al públic o centres industrials.

Les instal·lacions i els serveis que se sotmetin a l'auditoria d'AENOR tindran la seguretat d'estar aplicant protocols adequats i, a més, podran demostrar davant de clients, empleats i públic en general el seu compromís per evitar la propagació de la COVID-19.  


Aquesta és una certificació perfectament integrable amb altres sistemes de gestió i, en especial, amb ISO 45001, donada la directa relació amb la gestió de la prevenció i salut laboral, amb ISO 31001 de gestió de riscos i amb ISO 22301 de gestió de la continuïtat del negoci.

En ser la relació d'aquestes normes tan important, és possible fer auditories integrades partint d'aquestes certificacions. 

Addicionalment, AENOR ofereix la possibilitat de fer anàlisis de laboratori per certificar la neteja i desinfecció de superfícies tant per a COVID-19 com per a altres microorganismes com aerobis i enterobactèries.

Una vegada superat el procés d'avaluació, si les mesures adoptades estan en línia amb la guia de directrius establerta, l'organització obté:

  • Informe d'auditoria del protocol de mesures adoptades per l'organització davant la COVID-19
  • Certificat AENOR de protocols davant la COVID-19
  • Llicència d'ús de la marca AENOR del protocol davant la COVID-19

Marca AENOR del protocol davant la COVID-19

Certificació de proveïdors de servei energètic classificat

Podcast Continuïtat del negoci

Estructura d'un pont, empreses constructores