Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Abertis certifica els seus protocols davant la COVID-19
Abertis
Notícia

Abertis certifica els seus protocols davant la COVID-19

29/07/2020


AENOR ha concedit a Abertis Autopistas el certificat de Protocols davant la COVID-19 per a l'explotació, la conservació, el manteniment i la gestió de projectes i obres de les autopistes.

La avaluació que ha fet AENOR valora aspectes com la gestió de riscos; la gestió de la salut a la feina; la formació, informació i les comunicacions desenvolupades; les mesures organitzatives i de protecció (ús de material de protecció individual), així com les bones pràctiques de neteja i higiene, entre d'altres. Es tracta d'un aval extern i acredita que compleix les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. El segell té una validesa anual, encara que s'ha de sotmetre a revisions de seguiment cada tres mesos.

A més, el grup Abertis disposa de diversos certificats d'AENOR, com el del sistema de gestió antisuborn , segons l'ISO 37001; gestió de seguretat i salut en el treball , segons l'ISO 45001, o gestió de seguretat i privacitat de la informació , segons l'ISO 27001, entre d'altres.