Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR certifica Europcar davant la COVID-19
Europcar
Notícia

AENOR certifica Europcar davant la COVID-19

28/07/2020


AENOR ha concedit el certificat de Protocols davant la COVID-19 a Europcar, que d'aquesta manera es converteix en la primera companyia de lloguer de cotxes a rebre aquest segell per part d'AENOR.

Aquesta certificació reconeix l'efectivitat de les mesures de seguretat implantades per la companyia en els seus vehicles i oficines; es tracta d'un aval extern i acredita que compleix amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. Entre les mesures es troben la protecció individual, la higiene, la distància social, el control de l'aforament i la formació dels empleats.

En el cas d'Europcar, entre aquestes mesures destaquen la desinfecció sistemàtica de vehicles i taulells entre cada lloguer, la política de "contacte zero" amb què es lliuren les claus desinfectades en un sobre segellat, les mesures de distància social en les oficines o el servei Click & Collect, que habilita un taulell ràpid per evitar cues i interaccions innecessàries amb el personal en les oficines.