Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>AENOR certifica els protocols davant la COVID-19 de MERCAPALMA
MERCAPALMA
Notícia

AENOR certifica els protocols davant la COVID-19 de MERCAPALMA

31/07/2020

MERCAPALMA ha obtingut el certificat de protocols davant la COVID-19, atorgat per AENOR, i es converteix així en el segon mercat central d'Espanya a certificar-se de conformitat amb aquest referencial.

L'avaluació que ha fet AENOR valora aspectes com la gestió de riscos; la gestió de la salut a la feina; la formació, informació i les comunicacions desenvolupades; les mesures organitzatives i de protecció (ús de material de protecció individual), així com les bones pràctiques de neteja i higiene, entre d'altres. Es tracta d'un aval extern i acredita que compleix les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. El segell té una validesa anual, encara que s'ha de sotmetre a revisions de seguiment cada tres mesos.

MERCAPALMA ha posat en marxa un complet pla de mesures preventives de seguretat i salut per a treballadors i usuaris de les instal·lacions comunes de la unitat alimentària. 

Fa poc es va lliurar el certificat esmentat al regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de Palma i vicepresident 2n de MERCAPALMA, Rodrigo Romero, en un acte al qual van assistir, entre altres persones, la directora d'AENOR a les Balears, Soledad Seisdedos.

El certificat de protocols davant la COVID-19 se suma al del sistema de gestió de la qualitat de conformitat amb l'ISO 9001, obtingut per MERCAPALMA a principis d'aquest any.