Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Cabify a Colòmbia aconsegueix el segell de protocols davant la COVID-19
Cabify
Notícia

Cabify a Colòmbia aconsegueix el segell de protocols davant la COVID-19

18/02/2021

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a la plataforma de mobilitat Cabify, i es converteix així en la primera empresa en el seu sector que rep aquest reconeixement gràcies als protocols de seguretat implantats. Després d'haver superat l'auditoria, AENOR acredita que Cabify compta amb les màximes garanties higienicosanitàries, tant per als seus usuaris com per als seus socis conductors, en totes les seves categories a la ciutat de Bogotà.

AENOR ha certificat que Cabify compleix de manera rigorosa amb les mesures adoptades per preservar la seguretat i higiene de la seva seu corporativa a Colòmbia, on habitualment treballen més de 40 empleats de la companyia. Cabify ha activat des de l'inici de la pandèmia un pla flexible de teletreball a distància, segons el qual acudir a l'oficina és una decisió voluntària de cada empleat.

Aquest certificat és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica la companyia i, de forma paral·lela, empara que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades per la Secretaria de Salut en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. Cabify sotmetrà els seus protocols de seguretat a auditories periòdiques per garantir l'eficàcia i l'adequació a la normativa com a part del seu pla de mesures de seguretat.