Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Disponible el número de juliol-agost de la revista AENOR
Revista AENOR juliol-agost 2020
Notícia

Disponible el número de juliol-agost de la revista AENOR

30/07/2020

El número de juliol-agost de la revista AENOR ja està disponible:

Com oferir confiança davant la COVID-19 : AENOR ha llançat la plataforma de confiança "Vèncer la COVID-19", en què ofereix solucions que ajuden a gestionar aquesta situació i, al mateix temps, a reprendre les rutines diàries de treball, ús de transport o oci amb més tranquil·litat

Entrevista Daniel Duharte, CEO de Real Plaza : Real Plaza s'ha convertit en la primera cadena de centres comercials al Perú a certificar els seus protocols davant la COVID-19 a les seves 21 seus.

Construcció i infraestructures – Marca N, construint el futur amb confiança : la marca N de certificació de productes de construcció ha evolucionat i s'ha adaptat a les diferents circumstàncies del sector, per sumar confiança i esdevenir un passaport internacional a nous mercats.

AENOR, des del Consell / Alfredo Berges: "La tasca d'AENOR durant la crisi de la COVID-19 és el reflex del seu paper: ajudar les organitzacions a superar reptes".

CASOS PRÀCTICS – Unión de Mutuas aposta per la seguretat de la informació : la seguretat de la informació i el respecte a la confidencialitat de les dades dels seus pacients i usuaris és una de les principals prioritats d'Unión de Mutuas. Per això, ha apostat per la certificació ISO/IEC 27001 i l'Esquema Nacional de Seguretat com a eines de gestió.

D'un cop d'ull: tota l'actualitat d'AENOR, notícies, entregues de certificat, formació i publicacions sectoritzades.

  • Institucional
  • Construcció
  • Multisector
  • Alimentació i gran distribució
  • Serveis i subministraments

És accessible des de qualsevol dispositiu i permet fer cerques de continguts de manera senzilla alhora que permet compartir-los en xarxes socials #RevistaAENOR.