Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>El Corte Inglés Astúries certificat en Residu Zero
Notícia

El Corte Inglés Astúries certificat en Residu Zero

15/10/2020

El grup El Corte Inglés a Astúries ha obtingut la certificació de Residu Zero d'AENOR per a tots els seus establiments d'Astúries, així com per a la plataforma logística situada a Siero. D'aquesta manera, El Corte Inglés es converteix en la primera empresa a la regió que acredita que almenys el 90% de totes les seves fraccions de residus eviten l'abocador com a destinació final. El Corte Inglés és la primera empresa de distribució a obtenir a Astúries aquesta certificació.

Aquest certificat ajuda les organitzacions a optimitzar processos, posant el focus en els punts de generació de residus i contribuint a l'impuls de l'economia circular, ja que es prioritza la reutilització i el reciclatge, aprofitant els residus com a matèria primera per a nous processos. D'aquesta manera, l'empresa s'avança a les noves directrius europees.

L'activitat desenvolupada per El Corte Inglés genera més de 50 fraccions diferents de residus, que se segreguen correctament per valoritzar-los. Aquests residus procedeixen tant de les activitats pròpies del negoci com de les llars dels clients. Entre ells es gestionen diverses categories: olis vegetals, cartró, diversos tipus de plàstics, aparells elèctrics i electrodomèstics. Productes que es destinaran a la reutilització, recuperació o al reciclatge.

Amb aquestes mesures, El Corte Inglés a Astúries estima que evitarà que arribin a l'abocador durant l'any l'equivalent als residus que generen en un dia unes 200.000 persones, amb l'impacte mediambiental consegüent sobre l'entorn.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, a l'esquerra, Javier Esteban, director regional d'El Corte Inglés de Galícia i Astúries, al costat de Juan Lucas García, director d'AENOR a Astúries.

Nota de premsa​​​​