Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Grup Tello certificat davant la COVID-19
Antonio Contreras, director d'AENOR a Castella-la Manxa i Extremadura; Elena Robles, directora de Qualitat del Grup Tello; i Fernando Torres, responsable de prevenció de Riscos Laborals del grup Tello
Notícia

Grup Tello certificat davant la COVID-19

25/03/2021

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 al Grup Tello Alimentació, que fa un pas més en el seu compromís amb la salut i la seguretat dels seus treballadors, clients i consumidors en l'actual situació epidemiològica.

Des del principi de la crisi sanitària, el Grup Tello va implementar una sèrie de mesures inherents a un complet pla de contingències que va garantir la continuïtat de l'activitat, amb l'establiment d'una sèrie de protocols davant la COVID-19 dirigits a la seguretat dels seus treballadors en totes les àrees i processos de l'empresa.

Ara AENOR ha auditat i avalat la correcta implantació de tots els protocols davant la COVID-19 en matèria de seguretat a la feina, tant de la seva estricta normativa com de les directrius marcades en els àmbits nacional i internacional per part de les autoritats competents.

La informació, formació i actualització constant dels protocols als seus treballadors ha estat prioritària per poder implantar d'una forma adequada i impecable les mesures organitzatives d'higiene i tècniques, com ara el control de la capacitat i la distància, l'ús del material de protecció individual, les bones pràctiques en neteja i higiene, i el control diari de temperatura, entre d'altres. A més de la correcta informació als seus treballadors, el control i la vigilància a totes les àrees de l'empresa han estat claus per garantir la salut, la seguretat i el benestar de la seva extensa plantilla.

Més informació en la nota de premsa adjunta.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Antonio Contreras, director d'AENOR a Castella-la Manxa i Extremadura; Elena Robles, directora de Qualitat del Grup Tello; i Fernando Torres, responsable de Prevenció de Riscos Laborals del Grup Tello.

Nota de premsa​​​​