Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>GSK aconsegueix el segell de protocols davant la COVID-19
GSK
Notícia

GSK aconsegueix el segell de protocols davant la COVID-19

16/02/2021

AENOR ha concedit el certificat de protocols davant la COVID-19 a GSK, i es converteix així en la primera companyia farmacèutica a Espanya que aconsegueix aquest distintiu.

Aquests protocols han estat implantats a les seves oficines centrals i al seu centre d'R+D a Tres Cantos (Madrid), així com s'han posat en marxa per als empleats que desenvolupen una funció de cara als clients. Al voltant de 1.200 empleats poden desenvolupar així la seva activitat diària, sabent que els plans desenvolupats per la companyia per fer de GSK un lloc segur per treballar han estat emparats per aquest segell.

El certificat d'AENOR de protocols davant la COVID-19" és un aval extern sobre l'efectivitat de les mesures que aplica la companyia i, de forma paral·lela, empara que aquestes iniciatives compleixen amb les directrius marcades pel Ministeri de Sanitat en matèria de prevenció i higiene sobre la COVID-19. El segell té una validesa anual, encara que s'ha de sotmetre a revisions de seguiment cada tres mesos.

En concret, GSK ha posat en marxa un pla complet de mesures preventives de seguretat i salut per als empleats, entre les quals destaquen la millora dels sistemes de ventilació, l'establiment de protocols de neteja i desinfecció preventiva i correctiva, la realització d'un qüestionari de salut diari a través d'una app, el control de temperatura diari previ a l'accés al centre, la formació i informació per a empleats i col·laboradors, el control de capacitat al centre de treball i a les zones comunes, el distanciament social, la gestió de residus, mesures de protecció individual per als empleats i un robust pla de vigilància i control de la salut dels empleats i col·laboradors, incloent-hi tests diagnòstics (PCR), per a la qual cosa la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid ha habilitat i autoritzat un dels seus laboratoris del seu centre d'Investigació i Desenvolupament. Això significa que, des de l'inici de la crisi sanitària, GSK ha implementat múltiples iniciatives amb un objectiu fonamental: seguir oferint entorns laborals segurs als seus empleats.

Declaracions de Cristina Henríquez de Lluna, presidenta i consellera delegada de GSK España, i de Rafael García Meiro, CEO d'AENOR, a la nota de premsa adjunta.

Nota de premsa​​​​