Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Les instal·lacions de Mapfre certificades amb el segell de protocols davant la COVID-19
Guillermo Llorente, director corporatiu de Seguretat de MAPFRE; Rosa M.ª Lago, subdirectora de Seguretat en Processos de MAPFRE
Notícia

Les instal·lacions de Mapfre certificades amb el segell de protocols davant la COVID-19

15/02/2021

MAPFRE ha obtingut el certificat de protocols davant la COVID-19 per a les seves instal·lacions a Espanya. L'estricte compliment dels protocols davant la COVID-19 de més de 350 espais, entre els quals hi ha edificis d'oficines, centres mèdics, centres de serveis de l'automòbil i altres instal·lacions, ha permès a Mapfre obtenir aquesta certificació, la qual acredita els protocols i les mesures posades en marxa per l'entitat davant la COVID-19.

Aquest reconeixement suposa que són llocs en els quals s'apliquen i s'implementen de manera correcta els protocols més actualitzats i les recomanacions nacionals i internacionals perquè les persones que hi accedeixen, ja siguin empleats, clients, proveïdors o d'altres, estiguin el més protegits possible. Aquesta certificació ha estat atorgada després de les visites i inspeccions realitzades per AENOR a les diferents instal·lacions de MAPFRE per cerciorar-se que es compleixen totes les mesures necessàries per minimitzar el risc de contagi. Uns controls que AENOR continuarà fent de forma periòdica, per assegurar-se que se segueix complint el protocol.  

A més, els empleats de Mapfre reben formació sobre mesures per prevenir el contagi i a tots els espais s'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic. D'altra banda, es desinfecten de forma assídua llocs de treball, zones comunes, es proporcionen màscares certificades als empleats i es potencia l'ús d'eines virtuals per evitar reunions presencials, entre altres mesures.

A la imatge, d'esquerra a dreta, Guillermo Llorente, director corporatiu de Seguretat de MAPFRE; Rosa M.ª Lago, subdirectora de Seguretat en Processos de MAPFRE; i Gonzalo Piédrola, director d'AENOR Regió Centre i EMEA.