Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Making Mask, primera empresa que certifica les seves màscares higièniques reutilitzables
Enrique Bello, director d'AENOR a Aragó; María Ángeles Jiménez, directora de Relacions Institucionals de Making Mask; i Ángel
Notícia

Making Mask, primera empresa que certifica les seves màscares higièniques reutilitzables

09/02/2021

L'empresa espanyola Making Mask s'ha convertit en la primera a aconseguir el certificat d'AENOR per a les seves màscares higièniques reutilitzables i rentablesMM BIO". La certificació empara el compliment de les normes i dona suport a la capacitat de fabricació de màscares al nostre país, i afegeix confiança entre distribuïdors i usuaris sobre l'efectivitat del producte. La consolidació de la capacitat nacional per produir elements de protecció és essencial en la lluita contra pandèmies com la que estem patint.

La màscara està fabricada amb nanofibres, admet 10 rentades, i va ser sotmesa a uns assajos que van obtenir uns resultats de filtració bacteriana del 99,9% i un índex de respirabilitat del 46%.

Aquests assajos, realitzats en AENOR Laboratori, complementen les auditories de certificació amb les quals es comprova que la producció es desenvolupa sota un sistema controlat i que hi ha una completa traçabilitat de cada lot de producció respecte als teixits i a la resta de materials empleats en la confecció de la màscara.

Enrique Bello, director d'AENOR a Aragó, va ser l'encarregat de lliurar el certificat al gerent de Making Mask, Ángel Aparicio, durant una visita a les seves instal·lacions, que compten amb 500 metres quadrats i que tenen una capacitat per fabricar més de 2.000.000 màscares cada mes.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Enrique Bello, director d'AENOR a Aragó; María Ángeles Jiménez, directora de Relacions Institucionals de Making Mask; i Ángel Aparicio, director general de Making Mask.

Nota de premsa​​​​