Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Mediaset España, certificada davant la COVID-19 per AENOR
MEDIASET
Notícia

Mediaset España, certificada davant la COVID-19 per AENOR

31/07/2020

Mediaset España s'ha convertit en el primer grup de comunicació que obté la certificació d'AENOR de protocols davant la COVID-19.

Des de l'inici de la pandèmia, la companyia ha posat en marxa rigorosos protocols d'higiene i seguretat, encaminats a vetllar per la salut de les persones que la componen, com ara la implantació del teletreball per a més del 65% dels treballadors, la reducció al mínim de les reunions presencials o la implantació de mesures extraordinàries de desinfecció i control de salut, així com una intensa campanya informativa per a tots els treballadors del grup.

Per a la concessió d'aquest certificat, AENOR ha valorat aspectes com la gestió de riscos específics en l'organització, la gestió de la salut laboral, les bones pràctiques de neteja i higiene, les mesures organitzatives, les mesures de protecció, formació, informació i comunicació, així com la gestió de la crisi i la continuïtat de l'activitat.

Amb aquest certificat ja són dos els atorgats per AENOR al grup de comunicació, que des de principis d'aquest any ja tenia el relatiu a la gestió del compliment normatiu penal de conformitat amb l'UNE 19601.