Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Neinor Homes renova certificacions
Notícia

Neinor Homes renova certificacions

15/01/2020

AENOR ha concedit a Neinor Homes les renovacions dels certificats de Gestió de la Qualitat, segons la norma ISO 9001, Gestió Mediambiental, segons la norma ISO 14001, i Gestió de la R+D+I, segons la norma UNE 166002; d'aquesta manera es converteix en la primera promotora nacional de nou cicle a obtenir aquestes certificacions, com a garantia de la seva aposta i constant millora en els tres àmbits.

Neinor Homes és una empresa especialitzada en promoció residencial de primers i segons habitatges de qualitat. El certificat de Gestió de la Qualitat, segons la norma IS0 9001, posa el focus en la satisfacció del client de Neinor Homes i dels principals stakeholders, gràcies a l'increment de l'eficiència i l'eficàcia dels processos mitjançant la sistematització, el control i la millora contínua.

L'obtenció del certificat de Gestió Mediambiental, segons la norma ISO 14001, és per raó del foment de la protecció ambiental mitjançant el disseny d'edificis sostenibles i eficients energèticament, així com per la seva aplicació a les oficines de la companyia.

Per part seva, el certificat de Gestió de l'R+D+I, segons la norma UNE 166002, acredita la Gestió de l'R+D+I a través de la millora del producte, els processos interns i l'experiència del client, i genera noves idees que s'incorporen a la cadena de valor.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Lucas Galán, director d'Innovació i Producte de Neinor Homes; Manuel Romero, director d'Intel·ligència i Vigilància del Mercat d'AENOR; Borja García-Egotxeaga, CEO de Neinor Homes; i Luis Polis, responsable de Qualitat de Neinor Homes.