Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Pascual renova el certificat de Benestar Animal
Pascual
Notícia

Pascual renova el certificat de Benestar Animal

25/03/2021

Pascual ha renovat per quart any consecutiu la certificació deBenestar Animal Welfair™, homologada per IRTA (Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries) i NEIKER (Institut Basc d'Investigacions Agràries), i basada en els referencials europeus Welfare Quality® i AWIN ®.

És l'única certificació que opera actualment a Espanya que pot garantir els requisits establerts a Welfare Quality®, l'estàndard més alt europeu per a les avaluacions en granja de boví lleter.

Pascual, que va ser el primer gran fabricant a certificar en Benestar Animal totes les seves granges, aquest any, a més, obté el segell en les nates i mantegues que fabrica a Aranda. Així, tots els lactis que produeix la companyia estan certificats en Benestar Animal.

Pascual fa més de 20 anys que treballa el Benestar Animal i des de la primera certificació el 2018 ha professionalitzat el procés, elaborant un mòdul de treball independent i una guia per assessorar les granges enfocat únicament en el maneig i les instal·lacions per millorar el benestar animal. A més, han començat a aplicar la tecnologia de dades massives per a les auditories en ramaderies. La companyia ha digitalitzat el procés a les granges "i ha deixat enrere el format en paper". Això permet consultar en temps real totes les auditories de Benestar Animal realitzades a les ramaderies i comprovar les millores implantades, així com cadascun dels punts avaluats.

El propòsit d'AENOR per oferir solucions a la societat basades en els valors imperants a cada moment està alineat amb el compromís de Pascual. Aquest es basa en fer que les certificacions i la millora contínua segueixin sent un pilar que proporcioni als consumidors un producte més respectuós amb el benestar animal. El segell d'AENOR contribueix a transmetre aquest esforç amb convicció a tots els consumidors que trien una compra responsable.

Més informació i declaracions a la nota de premsa adjunta.

Nota de premsa​​​​

AENOR renova a Calidad Pascual el seu certificat de Benestar Animal