Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>Seguretat en els sistemes d'informació
Notícia

Seguretat en els sistemes d'informació

14/01/2020

AENOR ha concedit a Castilla-La Mancha Servicios Tecnológicos S.L.U. el Certificat de Conformitat amb el Esquema Nacional de Seguretat (ENS), en virtut del seu compromís amb la qualitat i seguretat del servei que proporciona a través dels sistemes d'informació Giaweb i SIAE, ambdós amb categorització "alta", la màxima possible.

Aquesta certificació avala la política de seguretat que s'ha d'aplicar en la utilització dels mitjans electrònics de Castilla-La Mancha Servicios Tecnológicos S.L.U. (CLMTEC), que pertany al Grup Eurocaja Rural; a més, recull els principis i requisits necessaris per a una protecció adequada de la seva informació, els seus serveis i els seus sistemes d'informació.

El Esquema Nacional de Seguretat (ENS)  garanteix un marc digital segur i de confiança en les relacions entre la ciutadania i el sector públic. L'ENS conté un total de 75 mesures de seguretat dividides en tres blocs: marc organitzatiu (4), marc operacional (31) i mesures de protecció (40), amb les quals es garanteix que la seguretat estarà present durant tota la cadena de valor dels diferents serveis públics que proporciona el proveïdor del sector privat contractat.

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Mónica Barroso, directora d'AENOR a la Regió Sud; Juan Antonio Bernácer María, director de CLMTEC; Víctor Manuel Martín López, director general d'Eurocaja Rural; Javier Muñoz, director d'Avaluació de la Conformitat d'AENOR; i Antonio Contreras, director d'AENOR a Castella-La Manxa.