Salta navegació principal

Empleats

Des d'AENOR contribuïm a la transformació de la societat creant confiança entre organitzacions i personesA més, a AENOR respectem i fomentem…

La diversitat i igualtat d'oportunitats
La diversitat i igualtat d'oportunitats

La gestió de la diversitat de gènere, d'edat i de capacitats es fa des del principi de garantir la igualtat d'oportunitats. Diferents eines garanteixen aquesta igualtat, destacant el Pla d'Igualtat, com a sistema que assegura el compliment de les mesures adoptades. 

Els beneficis competitius i la retribució flexible
Els beneficis competitius i la retribució flexible

L'equip AENOR disposa d'un paquet complet de compensació que inclou beneficis competitius en el mercat i oportunitats de creixement professional. En aquest sentit, posa a disposició dels seus professionals un paquet de retribució flexible i un conjunt de mesures que afavoreixen la conciliació i l'equilibri de la vida professional i personal.

La seguretat i el benestar

AENOR integra una cultura de la prevenció el sistema de gestió de la qual garanteix la seguretat de les persones que treballem aquí i fomenta hàbits saludables posant a disposició del nostre equip accions formatives i xerrades divulgatives sobre temes actuals relacionats amb un estil de vida sana: AENORSaludable.

La gestió del coneixement
La gestió del coneixement

AENOR, com a comunitat del coneixement aposta permanentment per la formació i el desenvolupament de les nostres persones, per tal de posar-ho a disposició de la societat a través dels processos de l'avaluació de la conformitat.

La nostra gestió de persones es basa principalment en els nostres valors corporatius:

  • Persones: La nostra forma de ser i fer ens diferencia    
  • Excel·lència: Ens superem per tu!
  • Visió de futur: El futur és avui
  • Orientació a resultats: Tots + Tu = AENOR Creix
  • Compromís: AENORGULLIR-SE!

El nostre “estil AENOR” es converteix en el nostre avantatge competitiu.

Clica el següent enllaç per conèixer amb deteniment
en què consisteixen els nostres valors diferencials.


 
Treballa-amb-nosaltres

UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP

Unir-te al nostre equip et permetrà desenvolupar-te tant professional com personalment, potenciar al màxim les teves competències, aportar idees innovadores, així com treballar en equip.  

A AENOR ajudem milers d'organitzacions a millorar la seva competitivitat, perquè reconeixem les millors pràctiques en camps com a Qualitat, Gestió Ambiental, Innovació, Seguretat Laboral o Responsabilitat Social.

AENOR t'ofereix un pla de desenvolupament professional en diferents àrees d'avaluació de la conformitat: certificació, inspecció, assajos, validació i verificació de projectes de reducció d'emissions, formació i serveis d'informació especialitzada.

Pots enviar-nos el teu CV a la Direcció Corporativa de Persones i Organització: talento@aenor.com. L'enviament del teu CV constituirà el teu consentiment perquè puguem tractar les teves dades personals per a actuals i futurs processos de selecció en què puguis encaixar, i pot ser retirat en qualsevol moment.