Salta navegació principal
Ets a: Home>Normes i llibres>Ajuda - Contacte
Preguntes freqüents compra en línia

Preguntes freqüents compra en línia

Dubtes i preguntes freqüents per a normes i llibres AENOR

Resolem els teus dubtes sobre compra en línia a AENOR

Les normes i llibres d'AENOR que apareixen a la botiga en línia només es poden comprar exclusivament a través del web. AENOR no disposa de botiga física.​

Procediment de compra: si cliques “Comprar”, els productes triats aniran al cistell de la compra. Si hi hagués problemes de visualització, el navegador recomanat és Chrome.

Per formalitzar la compra, cal accedir a l'àrea de client. Si no esteu registrat com a client, haureu d'emplenar un formulari amb les dades juntament amb una clau i un usuari. D'aquesta manera, es crearà el compte.

Un cop emplenat el formulari “Dades del client”, es podrà visualitzar “Comanda en curs” amb tots els articles carregats en el cistell de la compra, els seus preus, els impostos establerts en la legislació vigent i les despeses d'enviament, si n'hi ha.

Els preus de les normes i els llibres que apareixen en les diverses seccions no inclouen impostos ni despeses d'enviament.​

Els codis promocionals d'AENOR consten de caràcters alfanumèrics i només es podran aplicar a la compra en web, rebre a través d'una oferta específica i durant un temps limitat. Per aplicar el teu codi promocional, només l'has d'introduir en el pas 2 de 4 del procés de compra al web i fer clic a “aplicar”, després d'haver-te identificat i escollit les formes de pagament. Els codis promocionals no són acumulables.

 • Targeta de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard) i PayPal.
 • Transferència bancària. En cas d'optar per aquesta forma de pagament, cal enviar prèviament a AENOR una còpia de la transferència per correu electrònic a normas@aenor.com​​​

​​En el cas dels ​clients d'empreses amb seu ​a l'estranger, el número d'identificació del contribuent del país corresponent (per exemple, a l'Argentina el CUIT), haurà d'emplenar-se al camp CIF/NIF - VAT.

 • Baixada directa a través del web a l'àrea de clients. A l'àrea de clients a la qual només es pot accedir amb clau i usuari, estaran disponibles els productes adquirits durant un període de quinze dies des de la data de la compra, sempre que el pagament hagi estat acceptat.
 • Enviament per missatgeria. Els productes comprats en suport físic s'envien per missatgeria. El termini màxim de lliurament en el territori espanyol, des de l'acceptació de la comanda per part del nostre Servei de Publicacions, és de:
  • Tres dies laborables per a les normes que es poden comprar en línia o per als llibres editats per AENOR.
  • Per a la resta de productes que no estan en web, consultar el termini a normas@aenor.com.

Les existències dels llibres són limitades i la seva aparició en el web no implica disponibilitat immediata. Si no disposem del llibre sol·licitat, s'avisa el client de la demora en la recepció de la comanda.​

La factura de la comanda inclou les despeses d'enviament​, per la qual cosa no cal abonar cap import al missatger. Les despeses d'enviament es calculen en funció tant de la destinació final de la comanda com del nombre de productes sol·licitats. Inclouen despeses de transport i embalatge. Les despeses d'enviament estan subjectes a revisions periòdiques. Els llibres outlet tindran despeses d'enviament gratuïtes només si l'enviament es fa a la Península.

Destinació Fins a tres normes i/o publicacions ​A partir de tres normes i/o publicacions
​Península​7,31 €​8,60 €
​Balears​18,04 €​23,34 €
​Canàries, Ceuta i Melilla​18,04 €​23,34 €
​Europa​59,17 €​80,07 €
Estats Units i Canadà​70,07 €​96,94 €
​Resta del món​91,94 €​115,91 €​​

​Des de la seva recepció té 7 dies per poder tornar-los en el seu embalatge original i en perfectes condicions, i s'ha de fer responsable de la recollida i les despeses d'enviament.​​ Les devolucions només s'admeten per a enviament de productes impresos, no s'inclouen devolucions de les baixades en suport electrònic.

 • ​​​​​Les compres realitzades per residents als estats membres de la Unió Europea estaran subjectes al pagament d'IVA (impost sobre el valor afegit).​
 • ​​
 • ​​En el cas de persones jurídiques i persones físiques que, actuant com a empresaris, tinguin el seu domicili en algun estat membre de la Unió Europea (llevat de residents a Espanya) i tinguin NIF/IVA intracomunitari inscrit en el cens VIES, estaran exemptes del pagament de l'IVA, sent condició imprescindible l'enviament d'aquest document per correu electrònic a ​normas@aenor.com​​​.
 • Les compres fetes a títol particular (persona física), independentment d'on tingui la seva residència, estaran subjectes al pagament de l'IVA.
 • L​es compres fetes per entitats en països extracomunitaris estaran exemptes del pagament de l'IVA, sempre que enviïn el corresponent document de residència fiscal per correu electrònic a normas@aenor.com​.
 • Les operacions de venda s'entendran realitzades en el domicili social d'AENOR: Génova 6, 28004, Madrid – Espanya.

Aquestes condicions generals de venda es regeixen per la Llei espanyola sobre marques, propietat industrial i intel·lectual, i, en general, per qualsevol disposició legal en vigor que sigui aplicable.

Les parts, amb expressa renúncia al fur que els pugui correspondre, se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Madrid per dirimir qualsevol diferència que es pugui derivar d'aquestes condicions generals de venda.

Necessites ajuda?

Servei d'Atenció al Client de Normes i Llibres AENOR

​​​Per a qualsevol consulta:

Horari d'atenció telefònica

 

Durant tot l'any llevat del 15 de juny al 15 de setembre:

Dilluns a dijous

Matins: 09.00 h a 14.00 h

Tardes: 15.30 h a 17.30 h

Divendres

08.30 h a 14.30 h

 

Del 15 de juny al 15 de setembre:

Dilluns a divendres

08.30 h a 14.30 h

Com fer la compra
 
Com identificar la norma que necessites