Salta navegació principal
Ets a: Home>Normes i llibres>Els nostres productes
Els nostres productes

Els nostres productes

Treballadors per a Normes i Llibres d'AENOR

A AENOR treballem diàriament per millorar la qualitat i la seguretat dels productes, a més d'estar a l'avantguarda tecnològica. Tota aquesta font de coneixement essencial l'oferim a través de normes, llibres i serveis​ que ajuden les empreses a ser més competitives i generar confiança en l'usuari final.​

Logotip Normes UNE 

Normes UNE i de tots els organismes

​​Especificacions tècniques de qualitat i seguretat. Les normes tècniques ajuden ​les empreses a oferir productes i serveis amb la qualitat i la seguretat que demanden els usuaris, a més de ser una eina estratègica per fer front als nous desafiaments del mercat. AENOR distribueix més de 50.000 normes UNE, a més de les normes editades per tots els organismes de normalització.

 
​ ​​ ​
Logotip AENORediciones 

Llibres tècnics

​​​​El segell editorial d'AENOR publica llibres tècnics especialitzats en qualitat, medi ambient, seguretat i TIC, a més d'editar llibres per a altres sectors com l'elèctric, construcció o alimentació, tots escrits per experts en les diferents matèries. També ofereix una línia de llibres a mesura, que permet que les empreses dissenyin el seu propi manual de normes, personalitzin llibres del fons editorial o editin originals amb finalitats docents.​​

 
​​
Logotip AENORmás 

AENORMÁS

Normes UNE sempre actualitzades.

​AENORmás​ és una solució en línia amb la qual el client pot accedir amb només un clic a totes les normes que necessita per a la seva activitat diària.

Avantatges de fer servir AENORmás

  • ​​Més de 50.000 normes UNE a la teva disposició. Tria entre la col·lecció completa, col·leccions sectorials o col·leccions obertes.
  • Actualització automàtica. Les novetats de les teves normes s'hi incorporen automàticament, així tindràs la seguretat que treballes amb l'última versió.
  • Sempre informat. Un sistema d'alertes t'avisa setmanalment dels canvis en l'estat de les teves normes.
  • Dues modalitats d'accés. Pots triar l'opció de consulta de la norma en pantalla o amb baixada i impressió.
  • Tarifa plana. La subscripció a aquest servei es fa a través d'una tarifa plana anual, fet que suposa un estalvi davant la compra unitària.
  • Sempre disponibles. Accedeix a les teves normes les 24 hores, cada dia de l'any.

​​

Necessites ajuda?

Servei d'Atenció al Client de Normes i Llibres AENOR

Per a qualsevol consulta: ​

L'editorial d'AENOR