Salta navegació principal

Sala d'informació d'AENOR


 Revista de 


És la font d'informació de referència en espanyol sobre avaluació de la conformitat. Inclou reportatges, entrevistes i tribunes d'opinió en què experts en qualitat, sostenibilitat, innovació i seguretat comparteixen la seva visió sobre els beneficis dels serveis que comprèn l'avaluació de la conformitat. 

És una revista en línia gratuïta.

Accedeix a la Revista

  Consulta les últimes notes de premsa, l'històric de notícies o coneix més sobre la certificació i l'avaluació de la conformitat

Imatges descarregables
Imatges

Accedeix

Informació sectorial

El desenvolupament d'AENOR s'orienta cap a les quatre grans indústries (agrupacions de sectors) des de les quals es desagrega la major part del PIB espanyol: Construcció i infraestructures; Indústria de transformació i electromecànica; Alimentació i gran consum; i Serveis i subministraments.

L'objectiu d'aquesta visió industrial és aproximar-se a les organitzacions de cada sector entenent el context de negoci de les empreses i gestionant el coneixement necessari per a la seva evolució i millora contínua. A més, integra la seva oferta, de manera que les empreses accedeixin a un paquet únic que resolgui totes les seves necessitats.

Últims vídeos

 


 
 
 
 
 

 

AENOR a les xarxes

Accedeixi a la informació més actualitzada sobre la nostra activitat a través de les nostres xarxes socials.