En una organització, la comprensió i gestió de totes les operacions com un sistema contribueix a l'eficàcia i eficiència, i s'aconsegueixen així els resultats previstos. Si una empresa implanta un sistema de gestió de la innocuïtat dels aliments (SGIA) basat en ISO 22000:2018 aconseguirà:
La Norma UNE-EN ISO 22000:2018 especifica els requisits que ha de complir un sistema de gestió per assegurar la innocuïtat dels aliments durant tota la cadena alimentària amb un nou enfocament basat en riscos, pel que fa a l'organització i en l'àmbit operacional.
Compra
Forma't en la nova versió de la Norma ISO 22000! Reserva ja la teva plaça.
Cursos:
Màster:
Certifica't o renova el teu certificat!
ISO 22000, l'eina de gestió perfecta per a aquelles organitzacions de la cadena alimentària, independentment de la seva mida i complexitat, que cerquen una gestió integrada i coherent de la innocuïtat dels aliments, més enllà dels requisits establerts per la legislació.
Certificació ISO 22000
Com obtenir simultàniament els certificats d'APPCC i GMP amb el certificat ISO 22000
Serveis addicionals a la certificació:
LABORATORI
Totes les empreses d'alimentació tenen la necessitat de fer anàlisi per garantir la qualitat i seguretat dels seus processos i productes. AENOR laboratori dona resposta a les necessitats d'anàlisi del sector en els àmbits microbiològic, fisicoquímic i sensorial. AENOR Laboratori, centre de referència per al sector alimentari. Coneix AENOR Laboratori
Totes les empreses d'alimentació tenen la necessitat de fer anàlisi per garantir la qualitat i seguretat dels seus processos i productes. AENOR laboratori dona resposta a les necessitats d'anàlisi del sector en els àmbits microbiològic, fisicoquímic i sensorial.
AENOR Laboratori, centre de referència per al sector alimentari.
Coneix AENOR Laboratori
Botiga AENOR
Més informació
Formació