Salta navegació principal
Nova ISO 22000

Ciberseguretat amb l'ISO 27001

Garantir la ciberseguretat dels sistemes d'informació s'ha convertit en un dels principals objectius per a qualsevol organització. La ciberseguretat i els riscos i amenaces tecnològiques actuals, com ara els virus (malware), els atacs d'intrusió i persistents (APT), els fraus informàtics, els segrests de dades (ransomware), la manca de protecció i la resta de riscos no controlats poden provocar pèrdues importants i repercutir directament en la qualitat del servei.

El disseny i la implantació d'un sistema de gestió de la seguretat de la informació segons la norma ISO 27001 dona confiança a clients i proveïdors, ja que preserva la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de la informació i és el mitjà més eficaç per minimitzar els riscos de seguretat de la informació. La norma ISO 27001 assegura la identificació i l'avaluació dels processos de negoci i els serveis de TI, els actius i els riscos, tot considerant l'impacte per a l'organització, alhora que regula l'adopció de controls i procediments més eficaços i coherents que s'alineen amb l'estratègia de negoci.


 Solucions en els sistemes d'informació ISO 27001

NORMES
NORMES

Norma UNE-EN ISO/IEC 27001:2017

Tecnologia de la informació. Tècniques de seguretat. Sistemes de gestió de la seguretat de la informació.

Comprar la norma

Llibres relacionats

Com s'implanta un SGSI segons la norma UNE-EN ISO/IEC 27001 i la seva aplicació en l'esquema nacional de seguretat? Edició 2018

Comprar el llibre

Model per al govern de les TIC basat en les normes ISO

ISO/IEC 29110 per a processos de programari a petites empreses

Comprar el llibre

CERTIFICACIÓ
CERTIFICACIÓ

La certificació de gestió de la seguretat de la informació ISO 27001 és el mitjà més eficaç per minimitzar els riscos, ja que assegura la identificació i l'avaluació dels processos de negoci i els serveis de TI, els actius i els riscos.

A més, l'ISO 27001 és la base per a la construcció d'altres certificacions de ciberseguretat, com ara el ENS – Esquema Nacional de Seguretat RD 3/2010.

Descobreix l'ecosistema de ciberseguretat d'AENOR

Com es pot certificar l'ISO 27001?

Més solucions en certificació:

Programa de gestió de sistemes CERTOOL

Vols saber més coses sobre l'ISO 27001?

Si encara no coneixes bé l'ISO 27001, et recomanem que compris el llibre que tracta la implantació  aquesta normaInscriu-te als nostres cursos o demana informació sobre els avantatges d'aquesta certificació.. La certificació d'AENOR segons l'ISO 27001 i l'Esquema Nacional de Seguretat és el binomi perfecte per gestionar la ciberseguretat. No et perdis el vídeo  i aquest  article on t'expliquem per què.

 
 

ISO 27001Nova ISO 27001

​Vols saber-ne més sobre l'ISO 27001?

Llegir l'article


Nova ISO 22000