Salta navegació principal
Ets a: Home>Avisos legals
Avisos legals

Avisos legals

Termes d'ús del web

AENOR no assumeix cap responsabilitat en relació amb el material inclòs en aquestes pàgines. Aquest material:

  • No ofereix necessàriament informació exhaustiva, completa, exacta o actualitzada.
  • Conté en algunes ocasions enllaços a pàgines externes sobre les quals AENOR no té cap mena de control i respecte de les quals declina qualsevol responsabilitat.
  • No ofereix assessorament professional.

Així mateix, AENOR no es responsabilitza de possibles danys que pugui causar a l'usuari un ús incorrecte, erroni, inadequat o indegut dels serveis i continguts d'aquest web per part d'aquest.

AENOR es reserva el dret de modificar sense avisar l'estructura del seu web, tant en la forma com en els continguts, fins i tot donar de baixa la seva edició sense necessitat de notificar amb antelació aquesta circumstància als usuaris.

Amb caràcter general, el web d'AENOR no utilitza cookies. Únicament si sou usuari registrat, i en aquelles pàgines que requereixin la vostra identificació (durant el procés de compra i per accedir a les vostres dades personals), s'utilitzen cookies pròpies de cada sessió, que no s'emmagatzemen en el vostre equip, desapareixen automàticament en abandonar el web d'AENOR.

Drets de la propietat intel·lectual o industrial

AENOR és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial sobre la pàgina web, el seu disseny gràfic i els seus continguts, llevat que s'indiqui una titularitat diferent.

No es permet la reproducció, distribució, comercialització, còpia, duplicació, cessió o transformació, total o parcial, gratuïta o onerosa, d'aquesta pàgina sense l'autorització prèvia expressa i per escrit d'AENOR.

L'usuari reconeix que la informació a la qual pot accedir a través del web està protegida per drets de propietat intel·lectual, industrial o d'una altra índole i que qualsevol utilització d'aquesta que vulneri aquests drets serà perseguida d'acord amb la legislació vigent.

L'accés, l'exportació i la baixada del contingut de la Llicència implica l'acceptació d'aquestes Condicions generals i dels Termes d'ús. 

Condicions de venda. El servei de compra en línia d'AENOR posa a la seva disposició totes les normes UNE editades, normes IEC en espanyol, cursos en CD-ROM i una completa línia editorial especialitzada en normalització, qualitat, gestió i medi ambient. Aquest servei permet obtenir les normes de manera immediata, mitjançant l'entrega en línia dels documents normatius adquirits, gestionar les seves comandes fàcilment, gaudir d'un servei personalitzat i fer les seves compres amb la major seguretat. Condicions generals de venda. Realització de la comanda. Pot afegir al seu cistell de la compra els diferents productes amb l’objecte de fer una comanda a AENOR o formalitzar la seva compra a través d'Internet. Les comandes se serveixen des de la nostra seu social a l'adreça que ens indiqui en el formulari "Dades del client", a excepció d'aquelles normes en què vostè hagi seleccionat l'opció d'entrega en línia.

Els preus de les normes i publicacions que apareixen en les diverses seccions no inclouen impostos ni despeses d'enviament.

Una vegada emplenat el formulari "Dades del client" podreu visualitzar la vostra "comanda en curs" amb tots els articles carregats al cistell de la compra, els seus preus, impostos establerts a la legislació vigent i despeses d'enviament, si són aplicables.

Lliurament de les comandes

Lliurament en línia

Les normes que hàgiu comprat i de les quals n'hàgiu seleccionat el lliurament en línia estaran disponibles en una pàgina privada a què només podreu accedir durant un període de quinze dies des de la data de la compra (sempre que el pagament hagi estat acceptat).

En aquesta pàgina podreu escollir com voleu rebre cadascuna de les normes: enviament a la vostra adreça de correu electrònic o baixada a través del web.

Per accedir a la vostra pàgina personal aneu a la pàgina "Lliurament en línia" de la secció Àrea de clients. Per garantir el vostre accés exclusiu a les vostres compres heu d'estar registrat com a client d'AENOR; llavors disposareu d'un identificador de client i d'una clau personal secreta.

Servei des de les oficines d'AENOR

Les comandes servides des de les nostres oficines s'envien per missatgeria. El termini màxim de lliurament en el territori espanyol, des de l'acceptació de la comanda per part del nostre Servei de Publicacions, és d'una setmana en el cas de normes UNE, normes IEC en espanyol o publicacions editades per AENOR i de quinze dies en el cas de normes o publicacions estrangeres distribuïdes per AENOR.

Les existències dels llibres són limitades i la seva aparició en el web no implica disponibilitat immediata. En cas de no disposar del llibre sol·licitat, us contactaríem per informar-vos de la demora en la recepció de la vostra comanda.

Garantia de devolució

Si en el transcurs de quinze dies des de la seva recepció els productes adquirits no us satisfan, n'hi haurà prou amb tornar-los en el seu embalatge original i en perfectes condicions. Les despeses d'enviament i recollida seran a compte del client.

Formes de pagament

AENOR posa a la vostra disposició diverses formes de pagament:

  • Targeta de crèdit o dèbit a través del web (Visa, Mastercard, etc.) o mitjançant trucada telefònica (+34 914 326 036) a AENOR (Visa, Mastercard, Amex, etc.) única forma de pagament establerta en cas que vulgueu que les normes UNE siguin lliurades en línia.
  • Transferència bancària. En cas d'optar per aquesta forma de pagament, cal enviar prèviament a AENOR còpia de la transferència i de la comanda per fax (+ 34 913 10 36 95) o per correu electrònic a normas@aenor.com

Impostos

Les compres realitzades per residents en els estats membres de la Unió Europea estaran subjectes al pagament d'IVA (impost sobre el valor afegit).

En el cas de persones jurídiques i persones físiques que, actuant com a empresaris, tinguin el seu domicili en algun Estat membre de la Unió Europea (llevat de residents a Espanya) i tinguin NIF/IVA intracomunitari inscrit al cens VIES, estaran exemptes del pagament de l'IVA, sent condició imprescindible l'enviament d'aquest document per correu electrònic a normas@aenor.com o al fax +34 913 103 695.

Les compres fetes a títol particular (persona física), independentment del lloc de residència, estan subjectes al pagament de l'IVA.

Les compres fetes per entitats en països extracomunitaris estaran exemptes del pagament de l'IVA, sempre que enviïn el corresponent document de residència fiscal per correu electrònic a normas@aenor.com o al fax +34 913 103 695.

Les vendes fetes als territoris de Canàries, Ceuta i Melilla, i que no siguin persones físiques, disposaran de règim fiscal especial de conformitat amb les lleis vigents en la matèria, sent condició imprescindible l'enviament del corresponent document acreditatiu per correu electrònic a normas@aenor.com o al fax +34 913 103 695.

Les operacions de venda s'entendran realitzades al domicili social d'AENOR: Génova 6, 28004, Madrid - España.

Llei aplicable

Aquestes condicions generals de venda es regeixen per la llei espanyola sobre marques, propietat industrial i intel·lectual i, en general, per qualsevol disposició legal en vigor que sigui aplicable.

Les parts, amb expressa renúncia al fur que els pugui correspondre, se sotmeten als jutjats i tribunals de la ciutat de Madrid per dirimir qualsevol diferència que pugui derivar-se d'aquestes condicions generals de venda.

Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament es calculen en funció tant de la destinació final de la comanda com del nombre de productes sol·licitats. Inclouen despeses de transport i embalatge.

Destinació Fins a tres normes i/o publicacions ​A partir de tres normes i/o publicacions
​Península​7,31 €​8,60 €
​Balears​18,04 €​23,34 €
​Canàries, Ceuta i Melilla​18,04 €​23,34 €
​Europa​59,17 €​80,07 €
Estats Units i Canadà​70,07 €​96,94 €
​Resta del món​91,94 €​115,91 €​​

Els impostos que es podrien aplicar no estan inclosos en aquests preus.