Salta navegació principal
Certificació d'oli d'oliva verge extra
Certificació d'oli d'oliva verge extra

Certificació d'oli d'oliva verge extra

Certificació d'oli d'oliva verge extra

Oli d'oliva verge extra marca AENOR

La certificació d'oli d'oliva verge extra es basa en el compliment dels requisits que estableixen les normes UNE 34601 Especificació de producte, UNE 34605​ Procés d'elaboració d'almàsseres i UNE 34606 Envasament.

Els requisits de les normes UNE i l'esquema de certificació dissenyat per AENOR estableix les bases fonamentals per a la implantació d'un sistema rigorós de processament i autocontrol dels diferents operadors (almàsseres i envasadors).

Els productes certificats estan sotmesos a un control exhaustiu que garanteix l'obtenció i la preservació de les característiques reglamentàries per a la qualificació de l'Oli d'Oliva Verge Extra​.


​​La certificació marca AENOR per a oli d'oliva verge extra es pot complementar amb auditories de seguretat alimentària a les envasadores com ISO 22000, BRC, IFS, etc. amb l'objectiu d'optimitzar temps i costos.​


​Certificat AENOR de producte i dret d'ús de la marca AENOR, cosa que permet l'ús d'aquestes marques en els productes certificats i en la documentació promocional o comercial​.​​