APPCC és un sistema internacionalment reconegut que ajuda les organitzacions de la indústria d'aliments a identificar els riscos de seguretat alimentària, evitar perills relacionats i complir la reglamentació vigent.
Els principis per a l'aplicació de l'APPCC estan recollits al Codex Alimentarius, que reuneix una sèrie de normes alimentàries internacionalment adoptades, identifiquen els principis essencials d'higiene dels aliments aplicables durant tota la cadena alimentària; recomanen l'aplicació de criteris basats en el sistema d'HACCP per elevar el grau d'innocuïtat alimentària; indiquen com fomentar l'aplicació d'aquests principis, i faciliten orientació per a codis específics que es puguin necessitar per als sectors de la cadena alimentària, els processos o els productes bàsics, amb l’objecte d'ampliar els requisits d'higiene específics per a aquests sectors.
Aquestes certificacions són perfectament integrables amb altres esquemes de certificació, i hi ha la possibilitat d'obtenir-les de manera immediata amb les certificacions de ISO 22000, FSSC, BRCGS Food, BRCGS Packaging, IFS Food o IFS PAC Secure. Si el certificat és de BRCGS Storage & Distribution o de IFS Logisitcs, tens l'oportunitat de rebre directament la certificació d'APPCC. Informa't sobre com obtenir els certificats.
Qualsevol organització que intervingui directament o indirectament en la cadena alimentària.
Gràcies a la seva estructura basada en la gestió de riscos, la certificació APPCC o GMP és de fàcil integració en auditories de qualsevol esquema de seguretat alimentària.
El certificat d'APPCC i/o GMP, es poden obtenir de manera immediata, si estàs certificat o penses fer-ho en qualsevol d'aquests esquemes: ISO 22000, FSSC,BRCGS Food, BRCGS Packaging, IFS Food o IFS PAC Secure. Si el certificat és de BRCGS Storage & Distribution o de IFS Logisitcs, tens l'oportunitat de rebre directament la certificació d'APPCC. Informa't sobre com obtenir els certificats.
Marca AENOR Conform HACCP
Marca AENOR de GMP
AENOR certifica aquesta norma des de l'any 2009.
Curs: Anàlisi de perills i punts de control crític en la indústria alimentària
Inscriu-t'hi