Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Sector alimentari - Certificacions>Traçabilitat cadena d'aliments
Traçabilitat en la cadena d'aliments ISO 22005
Traçabilitat en la cadena d'aliments ISO 22005

Traçabilitat en la cadena d'aliments ISO 22005

Traçabilitat en la cadena d'aliments ISO 22005

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Traçabilitat, un pilar fonamental de la seguretat alimentària durant tota la cadena.​​

Aquesta norma Internacional estableix els principis i especifica els requisits bàsics per al disseny i la implantació d'un sistema de traçabilitat durant la cadena alimentària. La traçabilitat és un requisit de compliment obligat per a qualsevol empresa de la cadena alimentària tal com estableix el RE 178/2002 de seguretat alimentària. Aquesta norma facilita la implantació d'un sistema de traçabilitat robust, que va molt més allà del mer compliment legal.

​Per la seva estructura basada en la gestió, la certificació ISO 22005 es pot integrar amb la ISO 9001​​​, així com qualsevol norma de seguretat alimentària: FSSC, BRC, IFS​, ISO 22000 en tenir, tots els esquemes esmentats, l​a ​traçabilitat com a pilar fonamental.
La seva organització obté el certificat i la llicència d'ús de la marca d'AENOR de sistemes de gestió de la traçabilitat i la llicència d'ús de la marca d'IQNET.

A més, les organitzacions amb sistemes de gestió certificats per AENOR disposen d'accés gratuït a AENORnet i subscripció a la revista mensual AENOR.

Marca d'AENOR de sistemes de gestió de la traçabilitat

Marca d'AENOR
Sistemes de Gestió de la Traçabilitat 

 


​AENOR ha certificat diverses organitzacions en la norma ISO 22005