Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Sector alimentari - Certificacions>Traçabilitat cadena d'aliments
ISO 22005: Traçabilitat en la Cadena d'Aliments
Traçabilitat en la cadena d'aliments ISO 22005

ISO 22005: Traçabilitat en la Cadena d'Aliments

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Traçabilitat, un pilar fonamental de la seguretat alimentària durant tota la cadena.​​

Aquesta norma Internacional estableix els principis i especifica els requisits bàsics per al disseny i la implantació d'un sistema de traçabilitat durant la cadena alimentària. La traçabilitat és un requisit de compliment obligat per a qualsevol empresa de la cadena alimentària tal com estableix el RE 178/2002 de seguretat alimentària. Aquesta norma facilita la implantació d'un sistema de traçabilitat robust, que va molt més allà del mer compliment legal.

​Per la seva estructura basada en la gestió, la certificació ISO 22005 es pot integrar amb la ISO 9001​​​, així com qualsevol norma de seguretat alimentària: FSSC, BRC, IFS​, ISO 22000 en tenir, tots els esquemes esmentats, l​a ​traçabilitat com a pilar fonamental.
La seva organització obté el certificat i la llicència d'ús de la marca d'AENOR de sistemes de gestió de la traçabilitat i la llicència d'ús de la marca d'IQNET.

A més, les organitzacions amb sistemes de gestió certificats per AENOR disposen d'accés gratuït a AENORnet i subscripció a la revista mensual AENOR.

Marca d'AENOR de sistemes de gestió de la traçabilitat

Marca d'AENOR
Sistemes de Gestió de la Traçabilitat 


​AENOR ha certificat diverses organitzacions en la norma ISO 22005