Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Anàlisis i assajos>Cerquem consumidors
Cerquem consumidors

Cerquem consumidors

​​​​​​​​​​​  
 

Uneix-te a nosaltres! Hi sortiràs guanyant.​

AENOR Laboratori cerca persones com tu per col·laborar en estudis sensorials, provant diferents productes que ja estan en el mercat o es llançaran aviat. Des d'aliments o cosmètics, a productes de drogueria. Volem saber els teus gustos i preferències sobre el producte en si o sobre l'envàs o la presentació.

Registra't a la nostra base de dades i forma part avui mateix de l'exclusiu grup de tastadors d'AENOR Laboratori: La teva col·laboració sempre serà gratificada.

Després del registre ens posarem en contacte amb tu, per telèfon o per correu electrònic, per completar el teu perfil com a consumidor. Posteriorment, quan el teu perfil s'ajusti al tipus de producte que volem testar, et convidarem a participar en un estudi. Amb la teva ajuda, aconseguirem que fabricants i empreses valorin la teva opinió, perquè els productes arribin a les teves mans tal com tu prefereixes.

Aquesta informació la pots fer extensiva a les persones del teu entorn que consideris oportú (familiars, amics, etc.) Envia a un amic

Els camps marcats amb * són obligatoris

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

AENOR INTERNACIONAL, S.A.U., d’ara endavant AENOR, amb domicili al c/ Génova 6, Madrid 28004, tractarà com a responsable les seves dades personals per a la gestió de la inscripció a la base de dades de consumidors per a la participació en estudis sensorials. La base legitimadora del tractament serà el seu consentiment, que serà atorgat en prémer el botó “enviar”. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, oposició i limitació al tractament de les seves dades, adreçant-se a AENOR a l'adreça indicada anteriorment o a datos@aenor.com. Li recomanem llegir i comprendre la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.