Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació de producte>Certificacions internacionals
Certificacions internacionals

Certificacions internacionals

Encaixada de mans i conjunt de banderes del món

AENOR acompanya les organitzacions en la seva estratègia d'internacionalització, a través del suport de les seves certificacions de productes industrials. Per garantir un reconeixement global, AENOR complementa les seves marques, com la Marca N, amb marques i certificats europeus i internacionals basades en estàndards globals.

Per al sector elèctric, AENOR emet les Marques Europees ENEC, ENEC+ i <HAR>. A més, emet documents per al reconeixement d'assajos elèctrics en l'àmbit europeu i internacional amb la notificació NTR o el procediment CB.

En el sector de la construcció, AENOR emet la Marca Keymark, que és el distintiu de conformitat de CEN/CENELEC respecte a normes europees, per a captadors i sistemes solars tèrmics, aïllants tèrmics i vàlvules termostàtiques per a radiadors. D'altra banda, les declaracions ambientals de productes de construcció verificades per AENOR en el seu Programa GlobalEPD poden optar a la Marca Europea ECO Platform EPD EN 15804 VERIFIED™.

AENOR dona suport a la indústria en les seves necessitats de marques i certificacions específiques per accedir a mercats o valorar els seus productes. Per fer-ho, en funció dels requisits del client, desenvolupa nous esquemes de certificació o col·labora amb altres organismes per a l'obtenció de marques o homologacions nacionals.

 


Marques europees del sector elèctric
Marques europees del sector elèctric

Marques europees del sector construcció
Marques europees del sector construcció