Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Inspecció>Inspecció de productes
Inspeccions de qualitat de mercaderies, productes i equips

Inspeccions de qualitat de mercaderies, productes i equips

Es tracta d'inspeccions per determinar si un producte, un material, un servei o una instal·lació compleix amb les necessitats i expectatives del client (shop inspections), amb les condicions del contracte, amb la normativa d'aplicació que s'indiqui o amb qualsevol altre tipus de requisit que s'hagi definit per a aquest.

Qualitat d'un producte o servei

Per a cada treball es defineix un programa concret de control que determini la freqüència i l'abast del servei, que pot incloure revisions de dimensions, control de proves, qualitats, quantitats, funcions, embalatge, etiquetat, presa de mostres, especificacions especials, així com qualsevol altre requisit que es consideri necessari revisar a petició dels nostres clients.

Aquestes inspeccions es poden fer en qualsevol moment de la cadena de subministrament, i poden garantir la conformitat dels productes.

En aquest sentit, de forma prèvia o durant la mateixa fabricació, es poden sol·licitar inspeccions per verificar primeres matèries, condicions de maquinària i els processos de producció, per tal de garantir la conformitat dels primers lots de fabricació i els successius.

Inspecció durant la fabricació

De forma prèvia o durant la mateixa fabricació, es coordinen inspeccions per verificar matèries primeres, condicions de maquinària i els processos de producció, a fi de garantir la conformitat dels primers i successius lots de fabricació.

Inspecció preembarcament de mercaderies

Es tracta d'​una inspecció del producte final preparat per verificar si satisfà les necessitats del client i compleix les expectatives d'aquest i les condicions del contracte en quantitat i qualitat o qualsevol altre requisit que s'hagi definit.​​​

Supervisió de càrrega i precinte de contenidors

​La verificació de l'estat del producte que rep l'importador per part d'un organisme independent és una eina utilitzada en els contractes comercials per assegurar la qualitat.

Explica'ns què necessites i intentarem oferir-t'ho.

El servei s'adapta a les teves necessitats concretes i exigències específiques perquè compleixi els teus objectius.

 • Requisits de client:
  El client defineix les seves necessitats: tipologia de servei, producte, localització, abast, aspectes a considerar, etc.
 • Disseny del servei:
  En col·laboració amb el client, AENOR defineix el programa de control que s'ha de fer, dissenya el procés, el check-list, les instruccions de servei, el mostreig, els assajos, els requisits, etc. Un coordinador tècnic d'AENOR està en contacte directe amb el client durant tot el servei.
 • Coordinació del servei:
  L'equip d'inspectors/auditors d'AENOR coordina la realització de la inspecció/verificació amb el contacte facilitat pel client.
 • Realització del servei:
  El servei és prestat per personal qualificat en la data i en l'horari acordat.
 • Informe de resultat:
  Després de la realització de la inspecció/verificació, s'envia al client un informe complet que conté els resultats obtinguts incloent-hi un ampli reportatge fotogràfic. 

Aquest servei es pot aplicar a diferents tipus de productes.

En cada cas es consideraran les característiques i els aspectes més importants que siguin aplicables.

 • Productes de consum: Roba, tèxtils per a la llar, calçat, joguines, productes electrònics.
 • Productes alimentaris: Aliments i productes agrícoles
 • Productes sanitaris
 • Productes cosmètics
 • Productes de construcció i matèries primeres
 • Productes industrials: Maquinària industrial, plantes de producció, components d'instal·lacions industrials i elèctriques, entre altres

Sol·licita informació o pressupost

Coneix tots els serveis d'inspecció d'AENOR

Estructura d'un pont, empreses constructores