Salta navegació principal
Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació
Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació

Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació

Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Millorar la competitivitat a través de la gestió de la conciliació entre la vida laboral i personal.

El certificat efr, promogut per la Fundació Másfamilia, i avalat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, reconeix aquelles organitzacions que s'impliquen en la generació d'una nova cultura del treball, implantant un model de gestió, que permeti un equilibri entre la vida laboral i la vida personal, basat en la flexibilitat, el respecte i el compromís mutus.

AENOR avalua la conformitat amb els requisits del model EFR, com ara els que fan referència al disseny, implantació, avaluació i millora contínua de les pràctiques i mesures destinades a promoure la conciliació de la vida laboral i personal.

Hi ha diferents versions del certificat efr, entre les quals les de PIMES, grans empreses i multinacionals, totes elles orientades cap a la millora de la competitivitat basada en la satisfacció dels treballadors, que a més portarà a reduir l'absentisme i la rotació i, per això, retenir el talent, gràcies a un augment de la qualitat de vida dels treballadors, la projecció professional i la generació d'un clima laboral adequat.

A nivell extern, enforteix la reputació corporativa de l'organització de cara a les administracions, el mercat, els inversors, els mitjans de comunicació i la societat en general.

Beneficis:

  • Imatge de compromís amb els seus treballadors i la societat.
  • Atracció i fidelització del talent.
  • Augment de la competitivitat i la productivitat.
  • Reducció de l'absentisme i la rotació.
  • Treballadors més compromesos i motivats (millora del clima laboral).
  • Més flexibilitat.​

Una vegada superat el procés d'auditoria d'AENOR, l'organització obté el Certificat efr en conciliació i igualtat, i la llicència d'ús del distintiu efr, que emet la Fundación Másfamilia.

Marca EFR empresa

Marca EFR empresa​

​ 
Marca EFR pime

Marca EFR pime​

​ 
 

AENOR va iniciar aquesta certificació a 2007, i ha certificat prop de 200 entitats de molts sectors i mides diferents.​​​