Salta navegació principal
Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació
Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació

Certificat EFR. Model de gestió de la conciliació

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Millorar la competitivitat a través de la gestió de la conciliació entre la vida laboral i personal.

El certificat efr, promogut per la Fundació Másfamilia, i avalat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, reconeix aquelles organitzacions que s'impliquen en la generació d'una nova cultura del treball, implantant un model de gestió, que permeti un equilibri entre la vida laboral i la vida personal, basat en la flexibilitat, el respecte i el compromís mutus.

AENOR avalua la conformitat amb els requisits del model EFR, com ara els que fan referència al disseny, implantació, avaluació i millora contínua de les pràctiques i mesures destinades a promoure la conciliació de la vida laboral i personal.

Hi ha diferents versions del certificat efr, entre les quals les de PIMES, grans empreses i multinacionals, totes elles orientades cap a la millora de la competitivitat basada en la satisfacció dels treballadors, que a més portarà a reduir l'absentisme i la rotació i, per això, retenir el talent, gràcies a un augment de la qualitat de vida dels treballadors, la projecció professional i la generació d'un clima laboral adequat.

A nivell extern, enforteix la reputació corporativa de l'organització de cara a les administracions, el mercat, els inversors, els mitjans de comunicació i la societat en general.

Beneficis:

  • Imatge de compromís amb els seus treballadors i la societat.
  • Atracció i fidelització del talent.
  • Augment de la competitivitat i la productivitat.
  • Reducció de l'absentisme i la rotació.
  • Treballadors més compromesos i motivats (millora del clima laboral).
  • Més flexibilitat.​

Una vegada superat el procés d'auditoria d'AENOR, l'organització obté el Certificat efr en conciliació i igualtat, i la llicència d'ús del distintiu efr, que emet la Fundación Másfamilia.

Marca EFR empresa

Marca EFR empresa​

​ 
Marca EFR pime

Marca EFR pime​

​ 
 

AENOR va iniciar aquesta certificació a 2007, i ha certificat prop de 200 entitats de molts sectors i mides diferents.​​​