Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Certificació de seguretat>Seguretat i salut en el treball ISO 45001
ISO 45001 de seguretat i salut en el treball

ISO 45001 de seguretat i salut en el treball

L'oportunitat real d'integrar la SST en els processos generals i estratègics de l'empresa

Nou termini de migració d'OHSAS 18001 a ISO 45001: A causa de la situació de crisi sanitària actual per la pandèmia de la COVID-19, l'IAF ha ampliat el termini de migració cap a la norma ISO 45001 Sistema de gestió de la seguretat i salut a la feina. Els certificats OHSAS 18001 existents s'estenen fins a sis mesos i el període per migrar certificacions acreditades d'OHSAS 18001: 2007 a ISO 45001: 2018 s'ha ampliat fins al 30 de setembre de 2021. Per ampliar la informació sobre aquest tema, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a info@aenor.com.

Atesa la necessitat d'harmonitzar els sistemes d'SST utilitzant una norma internacional i compartint les millors pràctiques preventives, la Certificació ISO 45001 d'AENOR resulta l'eina idònia per a totes aquelles organitzacions amb voluntat de millora contínua, independentment de la seva mida, tipus i sector, per a la gestió dels seus riscos per a l'SST, per ser més eficaços i eficients, reduir els accidents i les malalties i augmentar l'operativitat en disminuir les situacions d'emergència i baixes laborals.

Alguns dels beneficis per a les organitzacions després de la implantació del sistema de gestió de seguretat i salut al treball de conformitat amb l'ISO 45001 són:

 • Disminució de l'índex de lesions, malalties i morts relacionades amb la feina.
 • Eliminació de perills o reducció dels riscos relacionats amb la SSF.
 • Millora de l'acompliment i l'efectivitat de la SSF.
 • Mostra el compromís de la seva responsabilitat corporativa.
 • Preserva de la reputació de la seva marca.
 • Motivació i compromís dels empleats mitjançant la consulta i la participació.
 • Presa de consciència i desenvolupament d'una cultura preventiva de l'organització.

Si desea más información de cómo realizar la migración a ISO 45001, conforme a los nuevos plazos publicados por IAF, conteste al siguiente formulario y descargue gratuitamente la Guía de Ayuda para la Migración ISO 45001Si voleu més informació de com fer la migració a l'ISO 45001, de conformitat amb els nous terminis publicats per l'IAF, contesteu al formulari següent i descarregueu-vos gratuïtament la Guia d'Ajuda per a la Migració ISO 45001..

  Els camps marcats amb * són obligatoris

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  AENOR INTERNACIONAL, S.A.U., d’ara endavant AENOR, amb domicili al c. Gènova 6, Madrid 28004, tractarà com a responsable les vostres dades personals per a l'enviament d'informació d'activitats, productes i serveis relacionats amb AENOR que puguin ser del vostre interès. La base que legitima el tractament de les vostres dades és el vostre consentiment, que serà atorgat en clicar el botó “enviar”. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, oposició i limitació al tractament de les seves dades, adreçant-se a AENOR a l'adreça indicada anteriorment o a datos@aenor.com. Li recomanem llegir i comprendre la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.


​Permet més integració amb altres sistemes de gestió, com ISO 9001 i ISO 14001 que utilitzen, igual que l'ISO 45001, l'estructura d'alt nivell amb requisits comuns. 

Una vegada superat el procés d'auditoria, si el sistema implantat s'adequa als requisits de l'ISO 45001, l'organització obté:

 • Certificat AENOR del sistema de gestió de seguretat i salut en el Treball de conformitat amb l'ISO 45001.
 • Llicència d'ús de la marca ER ISO 45001.
 • El certificat IQNet, passaport per a un accés internacional de la vostra certificació. Amb aquest, el vostre certificat AENOR quedarà reconegut per les entitats de certificació líders en l'àmbit internacional.
 • Llicència d'ús de la marca IQNet.
Marca AENOR de Seguretat i salut al treball ISO 45001

Marca AENOR de seguretat i salut en el treball
ISO 45001

Marca IQNet MANAGEMENT SYSTEM

Marca IQNet
MANAGEMENT SYSTEMAENOR ja està acreditada en 45001!


Tota la formació disponible de la norma ISO 45001

Cursos de formació

Qüestió d'imminència

Compromís amb la seguretat i salut en el treball