Salta navegació principal

Serveis d'Inspecció Avançada

Inspecció avançada


Els Serveis d'Inspecció Avançada són pioners en el camp de la inspecció aèria, amb la utilització de lidar, termografia i imatges RGB.

Què és SIA?

SIA és el servei d'inspecció avançada d'AENOR per al manteniment, la supervisió i el control de grans infraestructures de línies elèctriques, ferrocarril, carreteres, construcció, mineria, etc., així com l'estudi i la gestió de la vegetació. L'equip de SIA el formen experts en captura, anàlisi i tractament de dades, amb un Departament de R+D+I especialitzat en el reconeixement d'imatges amb intel·ligència artificial.

Serveis principals:

  • Captura d'informació
  • Tractament i processament d'informació massiva
  • Geoportal

Tecnologia

Som pioners en el camp de la inspecció aèria, amb la utilització de lidar, termografia i imatges RGB.

 
 
 
 

Inspecció en línies elèctriques

Fa anys que treballem en la inspecció d'actius elèctrics, particularment línies d'alta i mitjana tensió, unint les tres tecnologies: LIDAR, TERMOGRAFIA i VISUAL.

 
 
  
  

Ferrocarrils

SIA Inspecció avançada. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Gestió de riscos de la vegetació per a infraestructures

Comptem amb una metodologia pròpia i provada per a la realització d'un estudi de vegetació al voltant de les línies elèctriques i les línies de ferrocarril, que permet, entre d'altres, l'elaboració d'un pla de poda i tala optimitzat que té en compte la previsió de creixement de les diferents espècies forestals. 

 
 
  

Mineria i altres infraestructures

La utilització de sistemes lidar en mineria amb posicionament GPS inercial ha millorat la precisió i la qualitat de la topografia, en produir models 3D detallats i detectar milers de punts per segon.