Salta navegació principal
Ets a: Home>Certificació>Transport i logística>Centres tacògrafs
Sistemes de gestió de la qualitat en centres tècnics de tacògrafs digitals UNE 66926
Sistema de gestió de la qualitat per als centres tècnics de tacògrafs digitals UNE 66926

Sistemes de gestió de la qualitat en centres tècnics de tacògrafs digitals UNE 66926

Sistemes de gestió de la qualitat en centres tècnics de tacògrafs digitals UNE 66926

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Norma de compliment obligatori per obtenir l'autorització com a centre tècnic de tacògrafs digitals

Des del gener del 2006 tots els vehicles de nova matriculació de transport de mercaderies de més de 3.500 kg de massa màxima autoritzada i de transport de viatgers de més de nou places, inclòs el conductor, estan obligats a incorporar el tacògraf digital.

Per controlar adequadament les intervencions dels tacògrafs digitals es va desenvolupar el Reial decret 425/2005, que estableix els requisits tècnics i les normes d'actuació que han de complir els centres tècnics per a la instal·lació, verificació, control i inspecció de tacògrafs digitals. En aquesta disposició legal s'estableix el requisit que els centres han d'estar certificats amb la norma ​EN ISO 9001 de gestió de la qualitat i la UNE66926:2012.

​​

Aquesta activitat habitualment sol correspondre als tallers de reparació de vehicles industrials.

La certificació UNE 66929 només es concedeix conjuntament amb la certificació de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001.

Una vegada superat el procés d'auditoria, si el sistema implantat s'adequa als requisits de la norma UNE 66926, l'organització obté:

  • El certificat AENOR de gestió de qualitat en els centres tècnics de tacògrafs digitals.
  • La llicència d'ús de la marca sistema de gestió d​e qualitat, d'AENOR.
  • El certificat IQNet, passaport per a un accés internacional de la certificació ISO 9001. Amb aquest, el vostre certificat AENOR quedarà reconegut per les entitats de certificació líders en l'àmbit internacional.
  • La llicència d'ús de la Marca IQNet.

A més les organitzacions amb sistemes de gestió certificats per AENOR disposen d'accés gratuït a ​AENORnet i subscripció a la revista mensual AENOR.​

Marca AENOR de centre tècnic de tacògrafs digitals  UNE 66926

Marca AENOR de centre tècnic de tacògrafs digitals
UNE 66926​​

​ 
Marca AENOR de centre tècnic de tacògrafs digitals  UNE 66926

Marca IQNet

AENOR disposa de l'acreditació per ENAC per a la certificació dels centres tècnics de tacògrafs digitals. Avui dia, AENOR ha emès 119 certificats a centres tècnics de tacògrafs digitals conforme a la norma UNE 66926.

​​​​​​​​​​​​​​Sol·licita informació o pressupost