Salta navegació principal

- Clients a 90 països.​

- Més de 3 milions d'hores d'auditoria fetes anualment.

- Més de 15.000 alumnes en més de 1.000 cursos de formació impartits en 20 països.


AENOR, una clau que obre mercats

Els certificats d'AENOR reconeixen les millors pràctiques de les empreses més competitives dels mercats en l'àmbit internacional.

Més informació

Contacta amb nosaltres per sol·licitar informació relacionada amb la prestació dels nostres serveis i productes fora d'Espanya.Escriu-nos ainfo@aenor.com

o truca al (+34) 91 432 60 00

AENOR, obrint mercats …Formació internacional

Catàleg de formació

Cursos de formació d'AENOR per a Llatinoamèrica.


CERTOOL
CERTOOL

​El programa per a la gestió eficaç dels sistemes.

Descobreix Certool

ISO 45001

Seguretat i salut a la feina i gestió del risc psicosocial a la feina ISO 45003.

Més informació

Xile

Responsabilitat social

La norma tècnica xilena NCh 3262 inclou les directrius necessàries perquè les organitzacions puguin implantar un sistema de gestió d'igualtat de gènere i conciliació de la vida laboral, familiar i personal. El seu contingut es basa en diversos principis fonamentals com igualtat de drets, d'oportunitats, promoció de la igualtat de gènere; o el canvi de sistemes organitzacionals, culturals i de valors. AENOR fa el procés d'auditoria de les organitzacions que volen aconseguir la certificació d'acord amb aquesta norma. 

Veure'n més

Notícies

Com millorar la salut i benestar dels treballadors
Com millorar la salut i benestar dels treballadors

La companyia uruguaiana eMedical ha implantat el Model d'Empresa Saludable d'AENOR amb l'objectiu de millorar la salut i el benestar dels treballadors, i el seu entorn.

Més informació

Augmentar la competitivitat amb la certificació ISO 9001

Mareauto, empresa dedicada al lloguer de vehicles a l'Equador, Colòmbia i el Perú, ha apostat per la implantació i certificació d'un sistema de gestió de la qualitat d'acord amb la norma ISO 9001

Més informació

ENTREGUES DE CERTIFICAT Universitat del Pacífic
ENTREGUES DE CERTIFICAT Universitat del Pacífic

Serveis TI al Perú La Universitat del Pacífic del Perú ha aconseguit el certificat AENOR d'acord amb la norma UNE-ISO/IEC 20000-1 per al seu sistema de gestió de serveis TI que suporta la Taula d'Ajuda, Laboratoris de Computadors, Xarxa/Wi-Fi/Internet gestionats des de la unitat de Gestió de la Informació i Innovació Tecnològica (GIIT) i d'acord amb el catàleg de serveis vigent.

Més informació