Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>AENOR obre una oficina a Màlaga
Oficina AENOR a Màlaga

AENOR obre una oficina a Màlaga

21/01/2019

  • Amb l'objectiu d'oferir un millor servei i seguir impulsant la competitivitat d'empreses i institucions d'Andalusia. L'oficina està ubicada al Centre de Negocis Reding i prestarà servei a organitzacions d'Andalusia Oriental.
  • Andalusia és una de les CA. amb un nombre més gran de centres de treball certificats per AENOR amb més de 9.300. Per tipus, els més nombrosos són els de Qualitat ISO 9001 amb gairebé 3.400 centres certificats i els de Gestió Ambiental ISO 14001 amb 2.400.

21 de gener de 2019. AENORl'entitat de certificació de referència a Espanya, ha obert una oficina a Màlaga, amb l'objectiu de prestar un millor servei a empreses i institucions, basat en la proximitat i l'eficàcia. Aquesta obertura s'emmarca dins la dinàmica d'AENOR de seguir impulsant la competitivitat de les organitzacions andaluses i del seu teixit econòmic, i generar confiança en el mercat i la societat.

L'oficina està ubicada al Centre de Negocis Reding -en l'emblemàtic i cèntric edifici del passeig de Reding, 43-; des d'aquesta oficina es prestarà servei a les organitzacions de tot Andalusia Oriental, en els serveis d'avaluació de la conformitat, formació i serveis d'informació. La plantilla d'AENOR a Andalusia està composta per 40 professionals.

Andalusia va ser una de les primeres comunitats on AENOR va obrir una oficina, l'any 1993. Avui, és una de les comunitats autònomes amb un nombre més gran de centres de treball certificats per AENOR: més de 9.300 dels més de 80.000 centres certificats al món. 

Per tipus, els més nombrosos a Andalusia són els 3.366 centres de treball que han implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat segons la Norma UNE-EN ISO 9001, que millora els processos i elimina els costos de la ‘no qualitat’, i aposta per la millora contínua. Els segueixen els 2.410 centres certificats en el camp de la Gestió Ambiental de conformitat amb la Norma UNE-EN ISO 14001, que acredita que les organitzacions andaluses han implantat un Sistema de Gestió Ambiental que ajuda a prevenir els impactes sobre el medi ambient.

AENOR innova per oferir a les empreses andaluses certificacions que en reforcen la competitivitat, en temes com la seguretat (laboral, alimentària o de la informació), gestió de riscos, compliment normatiu, tecnologies de la informació o R+D+I, entre d'altres.