Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>AENOR patrocina la V Jornada de Qualitat en el Sector Sanitari liderat per ASPE
AENOR patrocina la V Jornada de Qualitat en el Sector Sanitari liderat per ASPE

AENOR patrocina la V Jornada de Qualitat en el Sector Sanitari liderat per ASPE

19/06/2019

  • La jornada, que tindrà lloc dijous 20, és la primera acció conjunta dins l'acord que han signat ambdues entitats per impulsar el desenvolupament i creixement del sector sanitari.

19 de juny de 2019. AENOR patrocina la V Jornada de Qualitat en el Sector Sanitari liderat per l'Aliança de la Sanitat Privada (ASPE), la primera activitat dins el marc d'acord de col·laboració entre les dues organitzacions, i que té com a objectiu aproximar-se a les millors pràctiques en la humanització de l'assistència sanitària.

La jornada es farà demà dijous 20 de juny a l'auditori del Banc Sabadell i abordarà propostes per a la humanització de l'assistència sanitària, les eines per a la seva gestió, així com la visió de l'auditoria sanitària des de la perspectiva de l'auditor i l'auditat, i les millors pràctiques assistencials tenint sempre el pacient al centre.

"Aquesta nova edició de la trobada se centrarà en la humanització de l'assistència sanitària i no seria possible la seva organització sense la col·laboració d'AENOR", assegura Carlos Rus, secretari general de l'Aliança de la Sanitat Privada Espanyola.

Per part seva, Marta Serrano, gerent de sanitat d'AENOR, va destacar l'existència de més de 900 certificats que donen suport al sector i va destacar que "la certificació contribueix a millorar la gestió dels serveis sanitaris i la satisfacció de tots els usuaris del sistema. Els certificats d'AENOR donen suport a la competitivitat de les organitzacions sanitàries i els permeten desenvolupar una millora contínua en àmbits com la gestió de la qualitat en l'assistència sanitària, el medi ambient, la seguretat de la informació, la seguretat alimentària o els productes sanitaris".

AENOR centra les seves activitats en Sanitat en quatre premisses bàsiques: contribuir a millorar la salut de la població, acostar el sistema sanitari a la societat, millorar la gestió de les organitzacions sanitàries i incrementar l'eficiència del sector.

Com a patrocinador de la patronal de sanitat privada, AENOR donarà suport a ASPE en el creixement i desenvolupament de les diferents entitats associades a Espanya, generant confiança en les capacitats de les organitzacions mitjançant serveis d'avaluació de la conformitat (certificació, inspecció i assajos), formació i informació.