Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>AENOR i FIMPA signen un conveni de col·laboració per certificar empreses instal·ladores i mantenidores de portes automàtiques

AENOR i FIMPA signen un conveni de col·laboració per facilitar la certificació d'empreses instal·ladores i mantenidores de portes automàtiques

03/12/2018

  • L'acord defineix els compromisos de col·laboració i les condicions preferencials per a la certificació de les empreses instal·ladores i mantenidores, integrades a FIMPA i associacions adherides a aquest conveni.
  • Un comitè paritari de seguiment es reunirà de forma trimestral per garantir el bon desenvolupament dels objectius.

3 de desembre de 2018. La Federació Nacional de Fabricants, Instal·ladors i Mantenidors de Portes i Automatismes (FIMPA) ha signat amb AENOR un conveni marc de col·laboració amb l'objectiu de promoure, difondre i facilitar la certificació d'empreses instal·ladores i mantenidores de portes industrials, comercials i de garatge, de vianants automàtiques i portes tallafoc.

L'acord s'aplicarà a les empreses pertanyents a les associacions de FIMPA o a aquelles altres associacions que hagin subscrit aquest conveni amb FIMPA, i d'aquesta manera es contribuirà a millorar la qualitat i competitivitat en serveis d'instal·lació i manteniment.

D'aquesta manera, quan AENOR rebi una sol·licitud d'empreses que expressin la seva pertinença a alguna de les associacions adherides a aquest conveni, els facilitarà una oferta de certificació, i aplicarà les condicions més avantatjoses i ajustades a les característiques particulars de cada organització.

L'acord preveu també la constitució d'un comitè de seguiment que es reunirà almenys una vegada al trimestre per garantir el bon desenvolupament dels objectius.

Ambdues organitzacions iniciaran una sèrie de jornades itinerants, en què s'informarà en detall d'aquesta certificació, que va ser una iniciativa impulsada per l'Administració.