Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>L'Àrea de Salut Valladolid Oest obté el segell EFQM 500+
L'Àrea de Salut Valladolid Oest obté el segell EFQM 500+

L'Àrea de Salut Valladolid Oest obté el segell EFQM 500+

06/03/2019

  • L'Hospital Universitari Río Hortega i els 17 centres de salut de l'Àrea Valladolid Oest obtenen el reconeixement d'excel·lència europea EFQM 500+, concedit pel Club Excel·lència en Gestió, després de superar amb èxit una avaluació externa feta juntament amb AENOR. A Espanya, aquesta és l'única àrea de salut completa d'aquesta complexitat (amb una població d'atenció de més de 250.000 habitants) que l'ha aconseguit.

  • Aquest guardó certifica l'excel·lència tant de la feina de tots els professionals de l'àrea fins al moment com la seva capacitat per continuar millorant en el futur 6 de març de 2019.

6 de març de 2019. El Àrea de Salut Valladolid Oest (ASVAO), formada per l' Hospital Universitari Río Hortega i els 17 centres de salut de la seva zona d'influència, ha obtingut el segell d'excel·lència europea EFQM 500+. Aquest fet suposa haver rebut el màxim nivell de reconeixement que atorga el Club Excel·lència en Gestió.

Aquest guardó, l'atorguen de manera conjunta el Club Excel·lència en Gestió, que és el representant a Espanya de l'EFQM (Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat) i AENOR, que és l'entitat de certificació que ha fet l'avaluació externa juntament amb el Club Excel·lència en Gestió. El lliurament significa que l'àrea es passa a col·locar entre el petit grup d'organitzacions sanitàries que es consideren excel·lents, tant per la seva feina actual com per la possibilitat que tenen de continuar millorant.

A Castella i Lleó, té aquest distintiu la Gerència d'Assistència Sanitària de Sòria. I en el conjunt del país, segons la Llei general de sanitat, l'ASVAO és l'única organització sanitària d'aquesta complexitat (atén més de 250.000 habitants de població) que ha obtingut el reconeixement per a l'àrea de salut complet; ja que hi ha altres organitzacions de l'àmbit de la salut d'una mida similar, com l'Hospital Puerta de Hierro de Madrid o l'Hospital Universitari de Getafe, que també tenen el reconeixement EFQM 500+, però lliurat només a l'hospital i no als centres d'atenció primària que en depenen.