Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>CAFMadrid rep l'ISO pel seu Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat
CAFMadrid rep l'ISO pel seu Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat

CAFMadrid rep l'ISO pel seu Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat

26/06/2019

  • La presidenta de CAFMadrid, Isabel Bajo, ha recollit aquest matí aquest certificat de mans de Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió de Centre i Europa.

25 de juny de 2019. El Col·legi Professional d'Administradors de Finques de Madrid (CAFMadrid) ha rebut la norma internacional ISO 9001, l'eina de gestió de la qualitat més estesa al món, amb presència en 189 països, i que atorga AENOR.

L'acte d'entrega ha tingut lloc aquest matí a la seu del CAFMadrid, on la seva presidenta, Isabel Bajo, ha rebut el director d'AENOR per a la Regió de Centre i Europa, Gonzalo Piédrola, encarregat de lliurar-li la distinció que acredita que el Col·legi compleix amb els requisits que estableix la Norma UNE - EN ISO 9001 i que ha implantat un Sistema de Gestió de Qualitat que aposta per la millora contínua.

"El Col·legi d'Administradors de Finques de Madrid ha demostrat la millora dels seus processos de treball i l'eliminació de costos que comporta la falta de qualitat, i ha assolit una major implicació dels professionals en aconseguir la feina ben feta i de forma sostenible", ha assenyalat Piédrola.

Isabel Bajo ha explicat que "l'esforç desenvolupat pels membres de la Junta de Govern i el personal del Col·legi ha tingut els seus fruits amb aquest reconeixement a l'excel·lència i millora contínua que guien la gestió del Col·legi en els diferents serveis i departaments que l'integren".

AENOR ha destacat, com a activitats excel·lents del CAFMadrid, la prestació dels serveis de col·legiació i ordenació de l'exercici de l'activitat professional, la defensa i disciplina dels professionals col·legiats, el servei de sinistres, les assessories als col·legiats, la gestió a través de la seva plataforma informàtica i la formació, informació, comunicació i venda de productes.

Aquest reconeixement se suma al segell Madrid Excelente, rebut fa pocs dies per part de la Comunitat de Madrid.