Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>Caixa Rural Granada obté el certificat AENOR d'Assessorament en Patrimoni Personal

Banca Privada de Caja Rural Granada obté el certificat AENOR d'Assessorament en Patrimoni Personal

03/07/2019

  • És l'única caixa rural d'Espanya que compta amb aquesta certificació, que garanteix als clients que es beneficiaran dels millors estàndards professionals disponibles en el mercat.

3 de juliol de 2019. El director de AENOR per a Andalusia, Antonio Pérez Carreño, ha lliurat al director general de Caixa Rural Granada, Jerónimo Luque Frías, la certificació en Assessorament en Patrimoni Personal per a la gestió de carteres de Banca Privada. Així, Caixa Rural Granada és la primera cooperativa de crèdit a obtenir aquesta certificació de qualitat, atorgada a quatre entitats més a Espanya.

Aquest certificat agafa com a referència la norma UNE-ISO 22222, adaptada a les especificacions que AENOR considera necessàries per garantir el comportament ètic, les competències i els requisits d'experiència dels gestors en assessorament financer de les entitats bancàries, així com per millorar la transparència i eficiència del procés de planificació financera personal. També, proporciona als clients la confiança que es beneficiaran dels millors estàndards del mercat.

El servei de Banca Privada de Caixa Rural Granada, amb 15 anys de trajectòria en el mercat, ha tingut com a focus el client. "Preguntar, escoltar i constatar el grau de satisfacció del client és una de les nostres prioritats", indica el cap de Banca Privada, Juan José Espínola.

Espínola agrega que el servei rebut pels clients de Banca Privada de Caixa Rural Granada és de màxima qualitat. Per això, consolidaran la proximitat que caracteritza l'entitat, com l'alta freqüència de visites, que són la base de la relació gestor-client. Destaca que per als gestors el més important és establir una relació de llarg termini amb els clients, acompanyant-los en el seu dia a dia financer, patrimonial i fiscal durant els anys.

Aquesta certificació eleva la qualitat dels nivells de servei per als consumidors, i els permet identificar aquelles entitats financeres que posseeixen els coneixements adequats, les habilitats, el comportament responsable i ètic, i l'experiència per oferir el nivell de servei desitjat, així com les millors pràctiques en planificació financera.

El segell UNE-ISO 22222 que atorga AENOR a Caixa Rural Granada se suma a la certificació obtinguda a finals de l'any passat per a negoci internacional, concessió i tramitació de préstecs hipotecaris i gestió energètica dels serveis centrals de l'entitat, cosa que reflecteix la seva aposta per oferir els estàndards de qualitat i compromís més grans per preservar el medi ambient.