Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>Conveni Fundació Randstad i AENOR
Fundació Randstad i AENOR renoven el seu acord de col·laboració per augmentar la inserció laboral de persones amb discapacitat

Fundació Randstad i AENOR renoven el seu acord de col·laboració per augmentar la inserció laboral de persones amb discapacitat

12/11/2018

  • Amb aquesta renovació AENOR participa en el programa “Integrats 2018”, destinat a millorar l'ocupabilitat d'aquest col·lectiu de professionals.
  • El projecte inclou diverses fases, com informació, orientació, assessorament i formació, amb l'objectiu d'incrementar les possibilitats d'accedir al mercat laboral dels professionals amb discapacitat. 

12 de novembre de 2018. Fundació Randstad i AENOR han renovat per sisè any consecutiu el seu acord de col·laboració. Gràcies a aquest conveni, AENOR dona suport al programa “Integrats 2018” de la Fundació Randstad. Aquesta iniciativa té com a objectiu formar i afavorir la inserció laboral dels professionals amb discapacitat i es basa en quatre pilars: informació, orientació, assessorament i formació.

La Fundació Randstad ajudarà els professionals que participin en aquesta iniciativa mitjançant un itinerari d'ocupació personalitzat. La primera part d'aquest itinerari és l'assessorament en la cerca activa de treball, a través de tallers d'orientació laboral i tutories personalitzades. L'itinerari es completa amb la impartició de formació especialitzada en SAP i Excel avançat, eines i programa de gestió molt demandats avui dia i que atorguen un títol oficial als participants.  

L'objectiu és formar els participants en els requisits més demandats per accedir al mercat laboral. Així mateix, la Fundació Randstad assessorarà i col·laborarà amb AENOR en el compliment de la Llei general de discapacitat i en la integració de persones amb discapacitat. 

El projecte “Programa Integrats” de la Fundació Randstad va atendre el 2017 4.585 persones, va formar 2.215 persones i va aconseguir 1.907 contractes.