Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>FCC Construcción, pionera a obtenir el certificat ISO 44001 per AENOR de relacions col·laboratives
FCC Construcción, pionera a obtenir el certificat ISO 44001 per AENOR de relacions col·laboratives

FCC Construcción, pionera a obtenir el certificat ISO 44001 per AENOR de relacions col·laboratives

21/06/2019

21 de juny de 2019. FCC Construcción s'ha convertit en la primera empresa espanyola a obtenir el certificat de AENOR de conformitat amb la norma ISO 44001, que destaca la posada en marxa del Sistema de Gestió de Relacions de Treball Col·laboratives (SGRTC), el qual s'aplica a les relacions estratègiques d'alt impacte en l'acompliment de l'organització amb clients, proveïdors, col·laboradors interns, externs i socis, identificades i gestionades dins el programa de relacions col·laboratives.

Per a FCC Construcción, l'establiment de relacions de treball col·laboratives mitjançant el model de gestió de la Norma ISO 44001 és un pas més en la seva estratègia d'innovació, d'obertura i voluntat de cooperació i en el compromís amb la societat. Suposa, a més, una nova manifestació de lideratge i posiciona novament la companyia com a pionera en el sector. Aquesta certificació permet a FCC Construcción consolidar i maximitzar en el futur les relacions de la companyia amb els seus grups d'interès, atorgant i potenciant el valor del treball col·laboratiu.

La certificació ISO 44001 verifica la posada en marxa d'un sistema de gestió eficaç i intel·ligent de les relacions de treball col·laboratives que implica, entre altres beneficis, l'increment d'oportunitats de negoci, el control en la transferència de coneixement de les parts, la capacitat de consolidar les relacions amb proveïdors, clients i socis basada en una filosofia win-win, l'optimització de costos i creació de valor, així com la capacitat d'enfortir la competitivitat per accedir a mercats internacionals.  

AENOR ha reconegut el Sistema de Gestió de Relacions de Treball Col·laboratives (SGRTC) que s'ha dissenyat a partir de la visió de la companyia, basada en una cultura col·laborativa, generant beneficis a les parts que s'involucren per crear sistemes i relacions col·laboratives.