Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>Global Omnium aconsegueix cinc nous certificats AENOR que avalen l'eficiència de la gestió de l'aigua a Calp

Global Omnium aconsegueix cinc nous certificats AENOR que avalen l'eficiència de la gestió de l'aigua a Calp

13/06/2017

És el primer grup de gestió integral de l'aigua que obté aquestes cinc certificacions d'AENOR, fruit de l'estreta col·laboració aconseguida amb l'Ajuntament de Calp.

• Les certificacions d'AENOR són el millor indicatiu de l'optimització dels recursos hídrics del municipi de Calp, gràcies a la planificació que han desenvolupat conjuntament l'Ajuntament de Calp i Global Omnium, a través de l'empresa mixta (Aguas de Calpe).

• Acrediten el compromís de l'empresa presidida per Eugenio Calabuig amb gestionar correctament la qualitat, el medi ambient, la seguretat i salut al treball, l'eficiència energètica i la gestió del risc, i l'aposta per la millora contínua.

• Aquestes certificacions redunden notablement en un millor servei ofert als ciutadans, a un cost proporcionat.

• L'alt compromís d'Aguas de Calpe per la millora contínua i l'excel·lència de servei s'integra en l'estratègia de Global Omnium per oferir als seus clients solucions que garanteixin la sostenibilitat del servei i compromís amb el desenvolupament de la societat.