Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>El Grup Tello obté la certificació AENOR de protocols davant la COVID-19
Antonio Contreras, director d'AENOR a Castella-la Manxa i Extremadura; Elena Robles, directora de Qualitat del Grup Tello; i Fernando Torres, responsable de prevenció de Riscos Laborals del grup Tello

El Grup Tello obté la certificació AENOR de protocols davant la COVID-19

25/03/2021

  • El Grup reafirma el compromís de la companyia per la seguretat dels seus treballadors, clients i consumidors.

25 de març de 2021. Grup Tello Alimentació fa un pas més en el seu compromís amb la salut i la seguretat dels seus treballadors, clients i consumidors en l'actual situació epidemiològica, amb l'obtenció del certificat AENOR que garanteix el compliment de tots els protocols davant la COVID-19 establerts i actualitzats per la companyia des de l'inici de la pandèmia.

Des del principi de la crisi sanitària, el Grup Tello va implementar una sèrie de mesures inherents a un complet pla de contingències que va garantir la continuïtat de l'activitat, amb l'establiment d'una sèrie de protocols davant la COVID-19 dirigits a la seguretat dels seus treballadors en totes les àrees i els processos de l'empresa.

Ara AENOR ha auditat i avalat la correcta implantació de tots els protocols davant la COVID-19 en matèria de seguretat a la feina, tant de la seva estricta normativa com de les directrius marcades en els àmbits nacional i internacional per part de les autoritats competents.

La informació, formació i actualització constant dels protocols als seus treballadors ha estat prioritària per poder implantar d'una forma adequada i impecable les mesures organitzatives d'higiene i tècniques, com ara el control de la capacitat i la distància, l'ús del material de protecció individual, les bones pràctiques en neteja i higiene, i el control diari de temperatura, entre d'altres. A més de la correcta informació als seus treballadors, el control i la vigilància a totes les àrees de l'empresa han estat claus per garantir la salut, la seguretat i el benestar de la seva extensa plantilla.

Durant l'acte de lliurament del certificat, el director d'AENOR a Castella-la Manxa i Extremadura, Antonio Contreras ha afirmat que "el Grup Tello demostra que el seu compromís de servei a la societat està en el primer lloc de les seves consideracions, coherentment amb la seva posició. Els seus protocols solvents, i ara certificats, impulsen amb potència la confiança necessària perquè el sector de l'alimentació recuperi amb rapidesa la seva aportació important a la societat i a l'economia".

Per part del Grup Tello hi han assistit la directora de Qualitat, Elena Robles, i el responsable de Prevenció de Riscos Laborals, Fernando Torres, que s'han mostrat molt satisfets amb l'obtenció del certificat davant la COVID-19 d'AENOR, "ja que afavoreix la tornada a la normalitat i a la recuperació econòmica. A més, s'afegeix a la resta de segells de qualitat i seguretat alimentària que atresora el Grup, entre els quals destaquen l'IFS i el de benestar animal, amb els quals pretenem transmetre a tots els nostres clients i consumidors el nostre compromís amb la societat", ha explicat Elena Robles.