Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notes de premsa>IFEMA rep el certificat de Gestió d'Emergències ISO 22320 d'AENOR
IFEMA rep el certificat de Gestió d'Emergències ISO 22320 d'AENOR

IFEMA rep el certificat de Gestió d'Emergències ISO 22320 d'AENOR

16/04/2019

  • Posa de manifest la capacitat de resposta eficaç de la Institució davant una situació d'emergència.

16 d'abril de 2019. AENOR, entitat líder en l'àmbit de la certificació, ha atorgat a IFEMA el certificat de Gestió d'Emergències, pel qual acredita la capacitat de la Institució per donar una resposta eficaç davant una situació d'emergència. Aquest certificat es basa en la norma UNE-EN ISO 22320, de Protecció i Seguretat dels Ciutadans. Gestió d'emergències. Requisits per a la resposta davant incidents.

El director general d'IFEMA, Eduardo López-Puertas, que ha rebut el certificat ISO 22320 de mans del director de Màrqueting Sectorial i de Producte d'AENOR, Pablo Corróns, ha destacat que "mitjançant l'obtenció d'aquest certificat, es posa de manifest la capacitat d'IFEMA per gestionar situacions d'emergència, tant per la feina del seu equip de seguretat, com per les instal·lacions, que estan equipades amb les últimes tecnologies i estàndards de qualitat en aquesta matèria."

Per a Pablo Corróns, "el certificat AENOR de Gestió d'Emergències demostra que IFEMA aplica amb èxit les millors pràctiques mundials en la matèria, que recull la norma internacional ISO 22320. AENOR ha certificat les 30 primeres organitzacions de conformitat amb aquesta norma, que té com a objectiu últim salvar vides i minimitzar possibles danys i perjudicis".

La constant renovació dels sistemes de seguretat de les seves instal·lacions és un dels àmbits a què IFEMA presta especial atenció, amb l'objectiu de garantir una protecció adequada i de qualitat als 3,6 milions de visitants que acudeixen als seus recintes cada any, i pels quals circulen 700.000 vehicles. Així, per exemple, el mes de setembre passat, la Institució va completar la instal·lació un sistema d'alta seguretat per al control d'accessos i videovigilància a la Fira de Madrid, compost per un conjunt de dispositius de protecció dissenyat amb barreres d'última generació, així com amb equips de videovigilància desplegats en posicions estratègiques, totalment integrat i operat de forma centralitzada.