Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>12 reptes de la Indústria 4.0
Notícia

12 reptes de la Indústria 4.0

03/07/2019

Acaba de publicar-se la primera convocatòria del programa "12 Reptes de la Indústria 4.0" del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, desenvolupat per l'Escola d'Organització Industrial. L'objectiu persegueix connectar empreses de nova generació, empreses emergents, amb reconegudes empreses industrials a Espanya i fomentar així la innovació oberta.

Després de la identificació dels reptes tecnològics de 12 grans empreses industrials, la convocatòria busca seleccionar altres empreses emergents que hi donin resposta a través de solucions basades en els habilitadors digitals de la Indústria 4.0.

El repte que proposa AENOR és: accés a informació i traçabilitat de producte a partir d'una marca de certificació. Es busquen empreses emergents de processament digital d'imatges, realitat augmentada, intel·ligència artificial, cadena de blocs, sistemes de lectura ràpida d'informació, etc.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 29 de juliol i es realitzarà a través de la pàgina web de l'EOI on també es pot trobar informació detallada de cadascun dels 12 reptes plantejats.