Salta navegació principal
Ets a: Home>Coneix-nos>Sala d'informació AENOR>Notícies>20 certificacions per a l'Hospital Universitari La Paz
Notícia

20 certificacions per a l'Hospital Universitari La Paz

08/11/2018

L'Hospital Universitari La Paz ha rebut vint certificacions de qualitat per part d'AENOR. D'aquestes, 16 són certificacions de qualitat dels seus serveis, així com el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat Global en l'àmbit d'hospital que inclou totes aquestes certificacions. Així mateix, s'han lliurat els certificats de Responsabilitat Social, Seguretat Alimentària i Gestió Ambiental.

A l'acte, celebrat recentment a l'Hospital La Paz, s'han fet entrega de les certificacions de Qualitat que s'integren al Sistema de Gestió Global Integrat de l'hospital de conformitat amb la norma ISO 9001 als serveis de Radiofísica i Radioprotecció, Radiologia, Farmàcia Hospitalària, Medicina Intensiva, Microbiologia i Parasitologia Clínica, Hostaleria, Assumptes Generals, Manteniment i Informació i Atenció al Pacient; a les unitats de Radiofarmàcia, Docència i la Unitat d'Aïllament d'Alt Nivell (UAAN), a l'Institut de Genètica Mèdica i Molecular, així com al centre satèl·lit del Banc Regional de Llet Materna i els laboratoris d'Hematologia Clínica i el d'Immunologia.

D'aquesta manera, els serveis certificats en qualitat han passat de fer-ho d'una manera individual a adaptar-se a les noves normes de qualitat i a treballar d'una manera integrada en el conjunt de l'hospital.

Fa un any es van integrar els primers 6 sistemes de gestió de qualitat individuals de serveis amb els sistemes de gestió mediambiental, responsabilitat social corporativa i seguretat alimentària. Ara s'han incorporat nous serveis al Sistema de Gestió Global Integrat de l'hospital, que inclou, avui, 19 certificacions de les normes ISO 9001, 14001, 22000 i IQNet SR10.

Gonzalo Piédrola, director d'AENOR per a la Regió Centre i Europa, ha estat el responsable de lliurar els reconeixements a Rafael Pérez-Santamarina, director gerent de l'Hospital Universitari La Paz.

Aquests certificats reconeixen el compromís de l'Hospital La Paz amb la qualitat, la gestió ambiental, la seguretat alimentària, la responsabilitat social i el bon govern.